"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 14:50 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

PearlRain pisze:mój dokładnie 16 lat 4 miesiące i 13 dni, lekko przechodzony, ale zasraniec pierwsza klasa :ryk:

I pewnie jeszcze portki sobie obsrywa :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sie 28, 2011 15:40 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moj zasraniec sie obsrywa po lydki! i jest tak 'papusny', ze domyc sie nie moze bo co stara sie siegnac do kupra to sie turla do tylu. :mrgreen: Wiec nawet nie probuje sie umyc tylko tu se siadzie, tam se siadzie i tylek czysty!! :mrgreen: :mrgreen:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie sie 28, 2011 15:47 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Jak tak poczytałam, to już mi lepiej. Jak w tym skeczu: jak sie cieszą, że Cie widzę :D
I dywan wali jakby mniej

Nuta

Od: Sob maja 31, 2008 17:53

Post » Nie sie 28, 2011 16:04 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Wątek super :!: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ob południa czytam,bo łzy mi oczy zalewały :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Zasrańców wprawdzie nie mam,ale ujeżdżacza ludzkiego a owszem:mrgreen: A mianowicie,moja Maryśka uwielbia skakac na plecy i jeżdżić na nas,jak przechodzimy z pokoju do pokoju.Czasem nie zdązy i wdedy goję sznity i rany tygodniami,zwlaszcza teraz,jak czlowiek lekko ubrany :(
Najgorsze jest,jak przyjdą nowi goście i nie zdąże uprzedzić :( Ostatnio przyszła pierwszy raz kolezanka,schyliła się żeby ściągnać buty,a tu z półki nad wieszakami,zeskoczyła Maryśka prosto na jej plecy i nie mogąc się utrzymać,wczepiła się we włosy.Koleżanka prawie zeszła na zawał,a ja przy niej ,bo darla się nieludzko.
Teraz się z tego śmiejemy, że ostrzegać będziemy tylko przyjaciół,wrogów załatwi za nas Maryśka :mrgreen:
A swoją droga to bardzo miziasta kotka,która nigby nikogo świadomie nie podrapała :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie sie 28, 2011 16:16 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Jakby komuś było mało przechodzonych kocich zaszczańców i zasrańców, mogę dorzucić dwóch psich mistrzów w puszczaniu bardzo smrodliwych bąków. Oferta wyłącznie dla osób niepalących! :mrgreen:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie sie 28, 2011 16:44 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

katarzyna1207 pisze:
PearlRain pisze:mój dokładnie 16 lat 4 miesiące i 13 dni, lekko przechodzony, ale zasraniec pierwsza klasa :ryk:

I pewnie jeszcze portki sobie obsrywa :mrgreen:

portki ma przezornie ogolone :mrgreen: nie obesra bo owszem wcześniej osrywał równo :kotek:

Megana pisze:Jakby komuś było mało przechodzonych kocich zaszczańców i zasrańców, mogę dorzucić dwóch psich mistrzów w puszczaniu bardzo smrodliwych bąków. Oferta wyłącznie dla osób niepalących! :mrgreen:

eeee bąki też puszcza szczególnie w nocy kiedy śpi na poduszce obok mnie :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie sie 28, 2011 17:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Podejrzewam, że jednak nie tak spektakularne, co stary, wielki owczarek niemiecki... 8)

Megana

Post » Nie sie 28, 2011 17:12 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Megana pisze:Podejrzewam, że jednak nie tak spektakularne, co stary, wielki owczarek niemiecki... 8)

Myślisz, że to zależy od wielkości?...No nie wiem...moja Michalina jest wielkości jamnika, a jak się spierdzieli, to muchy z sufitu spadają 8O :!: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sie 28, 2011 17:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Megana pisze:Podejrzewam, że jednak nie tak spektakularne, co stary, wielki owczarek niemiecki... 8)

wiesz jak się obeżre czymś co ukradnie to owczarek mu z bąkiem nie podskoczy :lol:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie sie 28, 2011 18:32 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

na dywaniki polecam płyn FEJA - sam w sobie wali jak mało który - ale jak się dywanik w tymże ukisi ze 2 doby to potem jest nie smrodliwy...tylko to dość mocne jest i nie wiem czy każda tkanina się nadaje do zamoczenia.
Wczoraj prałam sandały - szczęście, że szybko znalazłam to sam neutralizator dał radę :roll:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Nie sie 28, 2011 18:54 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Nuta pisze:Trzeba założyć nowy wątek : oddam mało używanego kota osobie z porażeniem węchu.....
Wyprałam dywan szósty raz, wali dalej... :evil:

Jezuuuu :strach:

Mary_Poole pisze:Moj zasraniec sie obsrywa po lydki! i jest tak 'papusny', ze domyc sie nie moze bo co stara sie siegnac do kupra to sie turla do tylu. :mrgreen: Wiec nawet nie probuje sie umyc tylko tu se siadzie, tam se siadzie i tylek czysty!! :mrgreen: :mrgreen:

O jeżu kolczasty :roll: :lol:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 28, 2011 18:56 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

halinka1403 pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Wątek super :!: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ob południa czytam,bo łzy mi oczy zalewały :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Zasrańców wprawdzie nie mam,ale ujeżdżacza ludzkiego a owszem:mrgreen: A mianowicie,moja Maryśka uwielbia skakac na plecy i jeżdżić na nas,jak przechodzimy z pokoju do pokoju.Czasem nie zdązy i wdedy goję sznity i rany tygodniami,zwlaszcza teraz,jak czlowiek lekko ubrany :(
(...)

Megana pisze:Jakby komuś było mało przechodzonych kocich zaszczańców i zasrańców, mogę dorzucić dwóch psich mistrzów w puszczaniu bardzo smrodliwych bąków. Oferta wyłącznie dla osób niepalących! :mrgreen:

Sorry, ale już nie brzuch boli Obrazek

Erin

Post » Nie sie 28, 2011 18:58 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

vip0 pisze:

Myślisz, że to zależy od wielkości?...No nie wiem...moja Michalina jest wielkości jamnika, a jak się spierdzieli, to muchy z sufitu spadają 8O :!: .

Co racja to racja. Kartofel jest wielkości świnki morskiej a bąki ma jak... no, nie wiem jak co, ale robią wrażenie. :mrgreen:

Megana

Post » Nie sie 28, 2011 18:58 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kiedyś, przez dłuższy czas, "kozie" bobki znajdowałam dokładnie obok kuwety.
Myślałam, że to któreś z najmłodszych, ale długo nie mogłam wyczaić.
Aż któregoś dnia, na moich oczach, moja Królewna usiadła i zaczęła walić kloca :roll: :twisted:

Erin

Post » Nie sie 28, 2011 19:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

ten wątek lepszy od ...najlepszego kabaretu...
przeczytałam kilka stron i już mam dość...od śmiechu boli mnie brzuch :lol: :lol: :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

[poprzednia][następna]