PearlRain pisze:mój dokładnie 16 lat 4 miesiące i 13 dni, lekko przechodzony, ale zasraniec pierwsza klasa
I pewnie jeszcze portki sobie obsrywa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:mój dokładnie 16 lat 4 miesiące i 13 dni, lekko przechodzony, ale zasraniec pierwsza klasa
katarzyna1207 pisze:PearlRain pisze:mój dokładnie 16 lat 4 miesiące i 13 dni, lekko przechodzony, ale zasraniec pierwsza klasa
I pewnie jeszcze portki sobie obsrywa
Megana pisze:Jakby komuś było mało przechodzonych kocich zaszczańców i zasrańców, mogę dorzucić dwóch psich mistrzów w puszczaniu bardzo smrodliwych bąków. Oferta wyłącznie dla osób niepalących!
Megana pisze:Podejrzewam, że jednak nie tak spektakularne, co stary, wielki owczarek niemiecki...
Megana pisze:Podejrzewam, że jednak nie tak spektakularne, co stary, wielki owczarek niemiecki...
Nuta pisze:Trzeba założyć nowy wątek : oddam mało używanego kota osobie z porażeniem węchu.....
Wyprałam dywan szósty raz, wali dalej...
Mary_Poole pisze:Moj zasraniec sie obsrywa po lydki! i jest tak 'papusny', ze domyc sie nie moze bo co stara sie siegnac do kupra to sie turla do tylu.Wiec nawet nie probuje sie umyc tylko tu se siadzie, tam se siadzie i tylek czysty!!
![]()
halinka1403 pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
![]()
Wątek super
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ob południa czytam,bo łzy mi oczy zalewały![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zasrańców wprawdzie nie mam,ale ujeżdżacza ludzkiego a owszem:mrgreen: A mianowicie,moja Maryśka uwielbia skakac na plecy i jeżdżić na nas,jak przechodzimy z pokoju do pokoju.Czasem nie zdązy i wdedy goję sznity i rany tygodniami,zwlaszcza teraz,jak czlowiek lekko ubrany![]()
(...)
Megana pisze:Jakby komuś było mało przechodzonych kocich zaszczańców i zasrańców, mogę dorzucić dwóch psich mistrzów w puszczaniu bardzo smrodliwych bąków. Oferta wyłącznie dla osób niepalących!
vip0 pisze:Megana pisze:Podejrzewam, że jednak nie tak spektakularne, co stary, wielki owczarek niemiecki...
Myślisz, że to zależy od wielkości?...No nie wiem...moja Michalina jest wielkości jamnika, a jak się spierdzieli, to muchy z sufitu spadają![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 60 gości