"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 7:07 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

No ja na mojego Felka narzekać nie mogę :D
Ale mój Tż tak. Felek jest kotem wychodzącym, godzina pierwsza w nocy Felek miaukoli,że chce wyjść. Więc Tż wstaje, schodzi z kotem z drugiego piętra, otwiera mu drzwi i kot wychodzi. Drzwi na klatkę zostawia otwarte bo a nuż kotecek będzie chciał wrócić. Sam sobie winien, bo o godzinie trzeciej nad ranem słychać walenie w drzwi :mrgreen: Felek wrócił i napiernicza w drzwi, nie wiem jak on to robi ale słychać go skutecznie. TŻ wstaje i wpuszcza kotecka, który oczywiście śpiący nie jest bo cały dzień "gnił". Szuka więc sobie zajęcia, szuka, szuka ... JEST. Orzechy laskowe które suszą się w koszyku, super zabawa jak toczą się nocą po panelach, tuż koło głowy. Tż wstaje i zabiera. Za chwilę orzechy znów toczą się po podłodze. Wiem można schować orzechy, nie zostawiać otwartych drzwi na klatkę. Ale byłby bardzo nieszczęśliwy, a przecież jemu wszystko wolno, jest rozpuszczony jak dziadowski bicz.

Lutencja

Od: Czw lut 26, 2009 8:47

Post » Nie sie 28, 2011 7:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

No cóż, co chcieliście, to macie :D

U mnie dziś znowu gonitwy bladym świtem, po czym Dzięcioliński zażyczył sobie dobitnie papu - już na ten tychmiast! :twisted: Teraz błogostan ogarnął, bo się najedli.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 28, 2011 8:23 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

zasiad£am do porannej kawy po 3godz snu,trelek uwali£ sie obok i na dzien dobry pusci£ bàka :twisted:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie sie 28, 2011 8:29 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

rano wchodzę do kuchni, a tam na stole mój kochany kot Emir pałaszuje ciasto twarogowe :roll: będzie sraczka jak nic :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie sie 28, 2011 8:42 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

dune pisze:zasiad£am do porannej kawy po 3godz snu,trelek uwali£ sie obok i na dzien dobry pusci£ bàka :twisted:

No to miałaś baaardzo aromatyczną kawkę 8)

A jaki jest przepis na ciasto twarogowe?

Erin

Post » Nie sie 28, 2011 9:00 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin idziesz do Lidla i kupujesz ciasto pt.: wieniec twarogowy :wink:

PearlRain

Post » Nie sie 28, 2011 9:18 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ach, to taki przepis :D
OK, spróbuję zrobić :wink:

Erin

Post » Nie sie 28, 2011 9:40 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

pyszne sa w lidlu p£atki zimowe w ma£ych torebkach zatem z "ogranicznikiem". Tez tak macie ze jak jecie cos zdrowego w miare niskokalorycznego to nie macie umiaru? No i przestaje byc zdrowo i dietetycznie :evil:
Obrazek

dune

Post » Nie sie 28, 2011 9:46 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:
Mary_Poole pisze:
Erin pisze:Na szczęście przodem 8)

Uffff :ryk:

Hogata kiedys druga strona wydalila patyczek do uszu

O jeżu kolczasty :strach:
Cały? 8O

Oczywiscie, ze caly! :mrgreen:

To byl okres fascynacji patyczkami do uszu. Obecnie o ladnych trzech lat przechodzimy okres fascynacji folia. TZ mowi, ze ona ma zamiast mozgu folie. :ryk:

dune, ja sobie tlumacze, ze przeciez nie nazarlam sie snickersami tylko zjadlam cos zdrowego wiec dalam swojemu cialu mnooostwo dobroci! :mrgreen:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie sie 28, 2011 9:54 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

mary no niby tak,ale takie zdrowe p£atki maja 400 kcal. Zatem kupuje ma£e 50g paczuszki zeby ogarnac ile wch£one£am bo ja w niczym nie mam umiaru...

Koty mi rozwlok£y obierki z marchwi i pietruszki po ca£ej kuchni a slepi A. sie poslizgn࣠i juz draka ze MOJE koty...eh
Obrazek

dune

Post » Nie sie 28, 2011 10:06 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

e dune normalny poranek, posprzątać po koteckach :evil: ocalić resztki żarcia przed konsumpcją :evil: i cieszyć się życiem z nimi :mrgreen:
a ja się kontroluję z żarciem, ostatnio coś za bardzo zaczęło się dokładać :lol:
fascynacja Hogaty folią trwa od momentu jej zamieszkania z nami, zawsze żarła folię i te wstążki od kwiatów :ok: jedno ma dobre nigdy nie miała sraczki jak jej kumpel Emir :wink:

PearlRain

Post » Nie sie 28, 2011 10:13 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mary_Poole pisze: To byl okres fascynacji patyczkami do uszu. Obecnie o ladnych trzech lat przechodzimy okres fascynacji folia. TZ mowi, ze ona ma zamiast mozgu folie. :ryk:

O tak, Plamusia też lubiła folię swego czasu :roll:

Wstążki też. I ramiączka od staników :twisted:

Erin

Post » Nie sie 28, 2011 10:27 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

w£asnie spali£am ulubiona suszarke do w£osow wrrr az wywali£o korki. Musze do auchana po wyprawke dla zerowkowicza...zerowkowicz ma to w nosie i odmawia wspo£pracy....
Obrazek

dune

Post » Nie sie 28, 2011 10:40 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

U mnie była dzisiaj rzygankowa noc ...a ze względu na ciężką chorobę Ziabolka każdy odgłos pawika stawia mnie na równe nogi i doprowadza w pobliże zawału ... :( Najpierw o 2 w nocy ...zerwałam się.. nie Ziabolek ..uff posprzątałam pawia i kłaki Franki ... Potem około 4 ... niewiadomokto :roll: paw i kłaki ) (ale nie Ziabolek, bo on obok mnie na podusi ... posprzątałam ... wrrrrrr .... a potem po 5 ... Miszczunio ... pysk zarzygany, ale pawia nie stwierdzono ... :evil: pawia zlokalizowano o 10 .... jak otworzyłam szafkę na buty .... :twisted: :twisted: :twisted: Padalec narzygał i zamknął za sobą .... I czy one muszą się odkłaczać w środku nocyyyyyyyyyyy :strach: :strach:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sie 28, 2011 10:44 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

katarzyna1207 pisze:U mnie była dzisiaj rzygankowa noc ...a ze względu na ciężką chorobę Ziabolka każdy odgłos pawika stawia mnie na równe nogi i doprowadza w pobliże zawału ... :( Najpierw o 2 w nocy ...zerwałam się.. nie Ziabolek ..uff posprzątałam pawia i kłaki Franki ... Potem około 4 ... niewiadomokto :roll: paw i kłaki ) (ale nie Ziabolek, bo on obok mnie na podusi ... posprzątałam ... wrrrrrr .... a potem po 5 ... Miszczunio ... pysk zarzygany, ale pawia nie stwierdzono ... :evil: pawia zlokalizowano o 10 .... jak otworzyłam szafkę na buty .... :twisted: :twisted: :twisted: Padalec narzygał i zamknął za sobą .... I czy one muszą się odkłaczać w środku nocyyyyyyyyyyy :strach: :strach:

niestety muszą , Emir często w środku nocy z miaukiem potrafi kłaczka zostawić na łóżku :evil:

PearlRain

[poprzednia][następna]