MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :) :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2011 18:55 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sie 23, 2011 21:01 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

kochanie, nie choruj, prosze Cie :cry:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 24, 2011 0:05 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

na dobranoc podrzucamy :) Chcialabym bardzo, by zla passa sie wreszcie skonczyla i by los sie odmienil i usmiechnal do Ciebie, kotku :) :1luvu: Zaslugujesz na to, zaslugujesz na milosc i szczescie, czego zycze Ci z calego serca, bo Cie bardzo mocno kocham, Maniusiu :*:*:*:*

Spij dobrze, przyjacielu :)
Myslami jestem z Toba, wkrotce znow Cie odwiedze, slonko Ty moje :*:*:*:*

Kociara82

Post » Śro sie 24, 2011 9:31 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

czesc kotenku :) jak dzis samopoczucie? Ja nadal walcze z moim okiem, ale dzis juz lepiej nieco. :roll:
smyram za uszkiem i buziam slodki pyszczek :*:*:*:*

Kociara82

Post » Śro sie 24, 2011 14:25 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 25, 2011 11:33 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

Maniuś do wczoraj czół sie bardzo źle , nawet wymiotował , ale dziś juz szaleje i czuje sie znacznie lepiej , oczywiście jest cały czas na lekach .Niestety nie umie go zmusić do jedzenie karmy leczniczej RC Urinary i nakłonić go do picie sreberka które przyniosła Kociara 82 , nie mam pomysłu :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw sie 25, 2011 18:06 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt sie 26, 2011 22:47 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

Maniek uparciuch nie chce jesc karmy leczniczej ani pic srebra ktore specjalnie dla niego kupilam :evil:
Zasponsorowal to ktos, kto Maniowi bardzo, bardzo kibicuje calym sercem, ale chce pozostac anonimowy.
Ale dziekujemy bardzo Dobrej Duszy za to w imieniu Maniusia :1luvu:

Kociara82

Post » Pt sie 26, 2011 23:03 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

Maniek znow wymiotuje :cry:

Kociara82

Post » Sob sie 27, 2011 11:17 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

Maniek jest cholernie uparty, wszelkie pomysly ktore dotad mialam na podanie mu leczniczej karmy czy srebra koloidalnego spelzly na niczym. :evil:
Wyobrazcie sobie, ze gdy na stolowce zajadal swoja ukochana karme, nasypalam mu pare kulek leczniczej karmy prosto pod pyszczek. co na to Maniek? Zaczal jesc z innego kata miseczki. A jak zasypalam cala powierzchnie karma lecznica to przestal jesc :evil:
Gdy przyuwazylam go przy misce gdy pil wode, nalalam do tej wody odrobinke srebra... :roll: Poszedl do innej miski z woda. No to ja znow tam nalalam odrobinke specyfiku... Efekt? Ten sam co z karma, wolal nie pic :evil: A to nie zmienia koloru ani smaku potrawy, j :evil: est bez zapachu i bez smaku, nie wiem wiec, o co Mankowi chodzi :evil: Podanie kilku kulek karmy pod sam pyszczek, z reki... nic nie dalo, nie ruszyl nic! :evil: Macie jakies inne pomysly na tego uparciucha? :evil: Ale jak tylko przyszlam, jak tylko weszlam i usiadlam-natychmiast ocieral sie o moje nogi, lizal mnie i mruczal zadowolony, polozyl sie pod moimi nogami kolami do gory proszac o mizianie po brzuszku :1luvu: I jak go nie kochac mimo wszystko? :1luvu:

Kociara82

Post » Sob sie 27, 2011 11:35 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

strzykawka do pysia, taaaaa.... :roll: powodzenia zycze... :roll: on sie nie da, sie bedzie wyrywal. Z jedzeniem ciezko tez, bo nie ma mozliwosci odizolowania go od reszty towarzystwa by byl sam na sam z miska jedzenia

Kociara82

Post » Sob sie 27, 2011 12:01 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

Dług u weta mam na ponad 1600 zł , bardzo Was proszę o pomoc w jego spłacie ...

Maniek dostał kolejny zastrzyk z antybiotyku i na wymioty , jutro też dostanie i dostał tez pastę Bezo Pet . Kręgosłup mniej bolesny :) A pęcherz na szczęście pusty , więc nie muszę na silę go karmić RC Urinary , ale jak pastę podać :roll: , srebra tez będzie ciężko i najpierw spróbuje z pastą , ale prawie na pewno będę podrapana i pogryziona , ech Maniek jest bardzo trudny w obsłudze :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob sie 27, 2011 12:14 Re: MANIEK (FIV+,S.U.K.?)CHORUJE,BŁAGA O POMOC FIN.DS NA CITO!!

ma farta, ze nie musi tej leczniczej karmy jesc.

Sluchajcie cioteczki i wujkowie :)
Maniek powinien schudnac conieco, co wiadomo od dawna, a wetka potwierdzila. Sposob na to jest jeden. Spacery, ktore on tak uwielbia. W zwiazku z tym potrzebna jest jeszcze conajmniej jedna osoba, ktora bedzie w stanie przychodzic kilka dni w tygodniu wieczorem by wyjsc z nim na conajmniej pol godzinny spacer (pol godziny, godzina). Im wiecej by nas bylo do dyspozycji tym latwiej, bo wiadomo, ze kazdy ma swoje obowiazki-praca itp, nikt nie jest dyspozycyjny 7 dni w tyg 24 godz na dobe. Justa moze poswiecic 3 dni w tygodniu, ja tez nie zawsze moge wieczorem, czy ktos moglby dolaczyc do nas? Spacer z Maniem to naprawde niezla frajda, sami tez na tym zyskamy ;) kondycje sie podtrzyma, poprawi :D jakby byly 3 osoby w sumie conajmniej to by juz wystarczylo, powiedzmy po 2 dni kazdy bierze i tak na zmiane :) Manius na spacerach jest bardzo grzeczny, nawet grzeczniejszy od Pedra i Fibiego :D

Kociara82

[poprzednia][następna]