taizu pisze:Ojej, Fasolciu, co też się u was dzieje! Biedna twoja Duża![]()
Czarusia
Mówię Ci, Czarusiu, to jest dom wariatów

Już myślałam, że przywlecze całe stado kotów, tak długo jej nie było, jak poszła karmić koty na podwórku.
Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Ojej, Fasolciu, co też się u was dzieje! Biedna twoja Duża![]()
Czarusia
meksykanka pisze:No a gdzież Ci wariaci mają mieszkać...?
Ja też pozdrawiam z domu wariatów...
Małgoniu jesteś bardzo dzielna
Caragh pisze:Jestemy i my![]()
![]()
meksykanka pisze:Kochana Fasoluniu
zdjęcie kota Maurycego...
Jest piękny jak ty... a ponadto magiczny jak wszystkie czarne koty...
Już wielokrotnie pisałam, że w Meksyku (a przynajmniej w regionie la Huasteca) wierzy się, że czarne koty i inne czarne zwierzęta, są jak piorunochron, bronią przed złymi mocami, przed nocą, przed złym urokiem, przed pechem, przed złymi intencjami...
Fasoluniu, teraz jesteś swojej Dużej bardzo potrzebna... skoncentruj się a ja poproszę Maurycka, żeby też to zrobił...
Choć na chwilę osłońmy ją czarnym futerkiem jak czarnym płaszczem... przed złem![]()
łapy opadaja na tych podrzucaczy-chcialabym ,by mentalnosc sie zmienila-ale nic sie nie zmienia......kociaki sa przeciez takie fajne
Jakos nikt n ie zauwaza,ze jest ich za duzo-podoba mi sie postawa wetki w naszej okolicy,ktora kastruje jak leci koty,by jej nie przynosili calych miotow do uspienia
w ilosciach seryjnych
U nas tez przybyl jeden kot do karmienia dorosly.
bagheera pisze:Właśnie doczytaliśmydżizas i chapeau bas!
łapy opadaja na tych podrzucaczy-chcialabym ,by mentalnosc sie zmienila-ale nic sie nie zmienia......kociaki sa przeciez takie fajne
Jakos nikt n ie zauwaza,ze jest ich za duzo-podoba mi sie postawa wetki w naszej okolicy,ktora kastruje jak leci koty,by jej nie przynosili calych miotow do uspienia
w ilosciach seryjnych
U nas tez przybyl jeden kot do karmienia dorosly.
Super wetka... z drugiej strony ludzkie pany, przynajmniej przynoszą do uśpienia...
anulka111 pisze:Ona nie uspi kota bez waznego powodu-woli ,wiec kastrowac co sie da ,by nie mieli co przynosic.Dzieki jej dzialalnosci -odczuwalnie mniej jest mlodych kotow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 447 gości