Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. Już jest:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2011 15:52 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

faktycznie ładny :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro sie 24, 2011 17:21 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Dziękuję w imieniu tej sieroty.
Zaraz idę na poszukiwania.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Śro sie 24, 2011 20:05 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Podniosę tą sierotkę. Nie spotkałam go, kobiety też nie :cry:
Rano spróbuję.
I jeszcze muszę przejrzeć te zdjęcia z telefonu, ale nie będą tak udane jak te robione aparatem przez mojego męża :?
Szczerze, to nigdy nie udało mi się znaleźć domu dla kota, nie nadaję się chyba. Koty, którym szukałam są u mnie w domu, są już moje. Ale teraz nie mogę.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Śro sie 24, 2011 20:55 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

ogłoszenia?
:ok: będzie dobrze
zunia zawsze musi być ten pierwszy raz, Ty znajdziesz dom dla kocurka, a ja dla mojej Złapki
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Śro sie 24, 2011 21:02 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Ja ogłaszając tą sierotę robię trochę samowolkę, bo po pierwsze nie moje osiedle i nie ja go dokarmiam :?
Muszę tej kobiecie o tym powiedzieć i się coś więcej dowiedzieć o tym kocurku.
Gdyby nie moja sytuacja domowa to już by siedział u mnie, ale wtedy już by domu nie szukał, bo ja albo biorę na zawsze albo nie mogę wcale :cry:
Obrazek

zunia

Post » Czw sie 25, 2011 15:05 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Dwa dni temu dałam ogłoszenie tu w adopcjach i jeszcze oczekuje :?
Ile to zawsze trwa?
Obrazek

zunia

Post » Czw sie 25, 2011 15:30 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

chyba jakoś tak :) też długo czekałam
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Czw sie 25, 2011 15:46 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

No to czekam :wink:
Obrazek

zunia

Post » Czw sie 25, 2011 16:59 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

:ok:

izydorka

Post » Czw sie 25, 2011 17:45 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Jestem, widziałam Coco sierotę i znalazłam kobietę :D
Coco jest już wykastrowany, z noska mu nic dzisiaj nie ciekło ale w kącikach oczek miał ropę. Nie dużo, on chodzi po długiej trawie ona mu wchodzi do oczek :? Zaraz po kastracji był w domu, potrafi korzystać z kuwety i jest bardzo grzeczny. Oczka pani mu przemywa świetlikiem i jeszcze czymś od weta ale nie pamiętała nazwy.

Może teraz ktoś go pokocha :?

Poprawiłam w adopcjach, że jest kastrowany i znowu moje ogłoszenie ''oczekuje" :cry:
Obrazek

zunia

Post » Czw sie 25, 2011 21:31 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Ej, no zero zainteresowania takim ślicznym kocurkiem? :evil:
Biedny na miejscu po jajuchach ma sreberko. Na szczęście nie jest tym zainteresowany, ale i tak żal mi go, pewnie teraz śpi gdzieś w jakiś krzakach :cry: A tak bardzo chciałby z człowiekiem.
Obrazek

zunia

Post » Pt sie 26, 2011 9:47 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Może dzisiaj jest ten dzień i ktoś się zakocha.
Obrazek

zunia

Post » Pt sie 26, 2011 17:17 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

a może jak upał zelży, to ktoś futerko przygarnie... :ok:

izydorka

Post » Pt sie 26, 2011 19:32 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Może :?
Obrazek

zunia

Post » Sob sie 27, 2011 11:55 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Może się przynajmniej ktoś pozachwyca jaki jesteś fajny :?
Śliczny drobniutki kotek zupełnie nie nadający się na kotka podwórkowego, on się urodził po to aby mruczeć swojemu panu do ucha w łóżku a nie pod klatka schodową. Marnuje się taka przylepa :cry:
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]