Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Srebro dziala bakteriobójczo czy bakteriostatycznie, już starozytni Indusi stosowali dla higieny srebrne drapaczki do zdrapywania nalotu z językaSrebrne naczynia też były uważane za zdrowotne,
Od kilku lat modne jest (oparte nie tylko na historii, ale i na badaniach naukowych) wplatanie srebrnych nici w tkaniny, np. w ten sposób są produkowane bakteriostatyczne skarpetki i bielizna, a także smarowidło odkażające pole operacji u zwierząt
Do wewnatrz to może bym się nie rwała ze stosowaniem, jakoś mi dziwnie
horacy 7 pisze:Doszedł drapak ,żeby było śmioesznie teraz otrzymałam dwa drapaki przez pomyłkę.
horacy 7 pisze:Twister jakby troszkę weselszy ,skubnął serka białego ,podtykam mu do jedzona wszystko byleby jadł trochę.Ładnie już chodzi do krytej kuwety,tylko chude to strasznie.Wat a co u Krakersa czy gdzieś jedzie czy zostaje u Ciebie.Doszedł drapak ,żeby było śmioesznie teraz otrzymałam dwa drapaki przez pomyłkę.
MalgWroclaw pisze:Ja to bym chciała, żeby domek był supermiziasty. Każdy.
No, ale dawno stwierdziłam, że według własnych wyśrubowanych wymagań, sobie nie dałabym kota
wat pisze:MalgWroclaw pisze:Ja to bym chciała, żeby domek był supermiziasty. Każdy.
No, ale dawno stwierdziłam, że według własnych wyśrubowanych wymagań, sobie nie dałabym kota
Ja też bym sobie nie dała kota
MalgWroclaw pisze:Ja to bym chciała, żeby domek był supermiziasty. Każdy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości