Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:ezzme pisze:ech to wychodzi, że Dimka często wpada w panikęnp. jak zostaje sam w pokoju
Jesli jest persem:-). Moja Persona bawi sie mysza, ktora w danym miejscu lezala 2 dni temu.......jak jej smutno i chce byc przytulana, to idzie drzec jape do pokoju obok i takie tam
Naprawde ja uwazam, ze kazdy czlowiek z rozbudowana wyobraznia powinien miec persa. Zycie z persem, to jest przezycie klasy zero:-)
dalia pisze:acha i żeby nie było, mój pierwszy i jedyny pies też był jamnikiem - szorstkowłosym
Neigh pisze:Swoja droga rottki to dla odmiany rasa idealna. To jest ideal nie pies. Wzor cnot wszelakich. Aż dziwne ze Niemiec ( jak moj Dziadek mawial )
Neigh pisze:Aczkolwiek jak bedziecie grzeczne to Wam opowiem jak z karniszem na glowie biegala za sasiadem:-)
Neigh pisze: ps. pies znajomych nazywa sie Kajak:-) tez fajnie. Znalezli go jak na kajakach byli. Dobrze, ze go nie znalezli jak byli na rowerach:-)
dalia pisze:Rotek niespełnione marzenie niestety
fajne charaktery mają
trochę brak psa rekompensuje mi posiadanie mco
Neigh spojrzałaś na kuwety?
ja osobiście mam kryte i moje wcale nie małe kotki ( choć daleko im do 12 kg - mają po 7-8 kg) się w krytej bez problemu odwracają
dalia pisze:lakier mi wysechł i się trochę utwardził więc wypuściłam diabły na mieszkanie
i co ?
ano ten gnojek Oski jako jedyny siedzi przy mnie, w oczy patrzy i mruczy![]()
reszta zwiedza
Domysz profilaktycznie w szafie siedzi zestrachany
ezzme pisze:dalia pisze:lakier mi wysechł i się trochę utwardził więc wypuściłam diabły na mieszkanie
i co ?
ano ten gnojek Oski jako jedyny siedzi przy mnie, w oczy patrzy i mruczy![]()
reszta zwiedza
Domysz profilaktycznie w szafie siedzi zestrachany
no jak gnojek jak mruczy?!![]()
Oski to ten niebieski point?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 169 gości