villemo5 pisze:A ja tak chciałam podkreślić te zmiany![]()
No ale teraz jest po Waszemu. Jest ok?
Jak chcesz podkreślić, to zabierz pierwszą spację a następny myślnik zastąp wykrzyknikami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:A ja tak chciałam podkreślić te zmiany![]()
No ale teraz jest po Waszemu. Jest ok?
dolabra pisze:wiedzieć wie, ale może być po polskiemu napisane, prawda?
jutro ma być 33 stopnie C.. roznegliżować się po czarownemu!
Karinko, rośnij nam zdrowo i szybko, żebyś szybko swojej mietełki dosiadła ..
dolabra pisze:wiedzieć wie, ale może być po polskiemu napisane, prawda?
jasdor pisze:Siostry - jest taki wątek, a nawet dwa, w który się dziś (chyba niepotrzebnie) zaangażowałam. Zobaczcie, zaznaczam, że FACET ma ok. 15 latMoże któraś nawet go zna.
Początek wątku jest kiepski, można pominąć kłótnie i swawole, ważne zakończenie
viewtopic.php?f=13&t=132103
viewtopic.php?f=13&t=128306
Trzeba pomóc temu Księciu, bo robi wrażenie
joarkadia pisze:dolabra pisze:wiedzieć wie, ale może być po polskiemu napisane, prawda?
Dolabra, Karina rośnie jak na drożdżach - nic dziwnego skoro to mały głodomórCoraz częściej jeden posiłek podawany jest na dwa razy, bo w butelce się tyle nie mieści
Je dwa razy więcej niż tydzień temu dostawała jeszcze w szpitalu
Wiedziałam, że mogę zwiększać jej ilość jedzenia, ale nie myślałam, że to tak nastąpi szybko i w takiej ilości - telefonicznie upewniłam się u znajomej pediatry, ze mogę jej tyle podawać. Usłyszałam tylko od niej, że mam dziecka nie głodzić i dawać mu całe butelki zamiast bawić się w odmierzanie jedzonka
Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie większą mietełkę znaleźć dla tej małej Czarodziejki
![]()
Mulesia pisze:joarkadia pisze:dolabra pisze:wiedzieć wie, ale może być po polskiemu napisane, prawda?
Dolabra, Karina rośnie jak na drożdżach - nic dziwnego skoro to mały głodomórCoraz częściej jeden posiłek podawany jest na dwa razy, bo w butelce się tyle nie mieści
Je dwa razy więcej niż tydzień temu dostawała jeszcze w szpitalu
Wiedziałam, że mogę zwiększać jej ilość jedzenia, ale nie myślałam, że to tak nastąpi szybko i w takiej ilości - telefonicznie upewniłam się u znajomej pediatry, ze mogę jej tyle podawać. Usłyszałam tylko od niej, że mam dziecka nie głodzić i dawać mu całe butelki zamiast bawić się w odmierzanie jedzonka
Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie większą mietełkę znaleźć dla tej małej Czarodziejki
![]()
Super.
Wcześniaki tak mają, że muuuszą jeść
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot] i 693 gości