PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 21:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

villemo5 pisze:A ja tak chciałam podkreślić te zmiany :(
No ale teraz jest po Waszemu. Jest ok?

Jak chcesz podkreślić, to zabierz pierwszą spację a następny myślnik zastąp wykrzyknikami :)
Ostatnio edytowano Czw sie 25, 2011 21:06 przez Trinity36, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Czw sie 25, 2011 21:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

A tak sobie myślę, że kto chciał wiedzieć, ten wie! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 25, 2011 21:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

wiedzieć wie, ale może być po polskiemu napisane, prawda?
jutro ma być 33 stopnie C.. roznegliżować się po czarownemu!
Karinko, rośnij nam zdrowo i szybko, żebyś szybko swojej mietełki dosiadła ..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw sie 25, 2011 21:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

dolabra pisze:wiedzieć wie, ale może być po polskiemu napisane, prawda?

8O 8O 8O 8O 8O Jeny....gdzie by się okopać?????????? :roll: :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sie 25, 2011 21:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

najlepiej w piwnicy :-)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Czw sie 25, 2011 21:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Taaa.....a do pracy? :evil: U nas w pracy podobno klimatyzacja jest :roll: Nie zauważyłam :roll: Pewnie skopana.....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sie 25, 2011 21:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

nam klimę obiecują od 3 m-cy, ale bardziej ze względu na 0 nowych kompów niż na pracowników.
w największe upały było 36 stopni w pomieszczeniu, bezpośrednio przy komputerach 38..
a dyrektor z Wwy skwitował to : 'proponuję bikini"... a sam w chłodku sobie siedział..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Czw sie 25, 2011 21:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Dolabra, Karina rośnie jak na drożdżach - nic dziwnego skoro to mały głodomór :mrgreen: Coraz częściej jeden posiłek podawany jest na dwa razy, bo w butelce się tyle nie mieści 8O Je dwa razy więcej niż tydzień temu dostawała jeszcze w szpitalu :lol: Wiedziałam, że mogę zwiększać jej ilość jedzenia, ale nie myślałam, że to tak nastąpi szybko i w takiej ilości - telefonicznie upewniłam się u znajomej pediatry, ze mogę jej tyle podawać. Usłyszałam tylko od niej, że mam dziecka nie głodzić i dawać mu całe butelki zamiast bawić się w odmierzanie jedzonka :wink: Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie większą mietełkę znaleźć dla tej małej Czarodziejki :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw sie 25, 2011 22:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Siostry - jest taki wątek, a nawet dwa, w który się dziś (chyba niepotrzebnie) zaangażowałam. Zobaczcie, zaznaczam, że FACET ma ok. 15 lat :1luvu: Może któraś nawet go zna.

Początek wątku jest kiepski, można pominąć kłótnie i swawole, ważne zakończenie
viewtopic.php?f=13&t=132103
viewtopic.php?f=13&t=128306
Trzeba pomóc temu Księciu, bo robi wrażenie :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sie 26, 2011 6:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

jasdor pisze:Siostry - jest taki wątek, a nawet dwa, w który się dziś (chyba niepotrzebnie) zaangażowałam. Zobaczcie, zaznaczam, że FACET ma ok. 15 lat :1luvu: Może któraś nawet go zna.

Początek wątku jest kiepski, można pominąć kłótnie i swawole, ważne zakończenie
viewtopic.php?f=13&t=132103
viewtopic.php?f=13&t=128306
Trzeba pomóc temu Księciu, bo robi wrażenie :ok:

Wątki przeczytałam.
I powiem tak: niektórzy młodzi ludzie są o wiele dojrzalsi niż dorośli. I mam tu na myśli niestety niektóre forumowiczki. Czytając normalnie czasami było mi wstyd za nie :| .
Jasdor, chyba rzeczywiście niepotrzebnie się zaangażowałaś.
A chłopak ujął mnie rzeczowością i spokojem i kulturą osobistą, których to cech wielu z nas brak bo zajadłość zaślepia nam oczy. Myślę, ze mógłby być super kandydatem w którejś z naszych akcji :)

Trinity36

Post » Pt sie 26, 2011 6:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

joarkadia pisze:

Dolabra, Karina rośnie jak na drożdżach - nic dziwnego skoro to mały głodomór :mrgreen: Coraz częściej jeden posiłek podawany jest na dwa razy, bo w butelce się tyle nie mieści 8O Je dwa razy więcej niż tydzień temu dostawała jeszcze w szpitalu :lol: Wiedziałam, że mogę zwiększać jej ilość jedzenia, ale nie myślałam, że to tak nastąpi szybko i w takiej ilości - telefonicznie upewniłam się u znajomej pediatry, ze mogę jej tyle podawać. Usłyszałam tylko od niej, że mam dziecka nie głodzić i dawać mu całe butelki zamiast bawić się w odmierzanie jedzonka :wink: Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie większą mietełkę znaleźć dla tej małej Czarodziejki :1luvu: :1luvu:

Super.
Wcześniaki tak mają, że muuuszą jeść :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt sie 26, 2011 6:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Też przeczytałam.... Ten chłopak zadziwia swoją dojrzałością! Aby więcej takich ludzi było! Niewątpliwie przydałaby mu się magia Czarownic :ok:

joarkadia

Post » Pt sie 26, 2011 6:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Mulesia pisze:
joarkadia pisze:

Super.
Wcześniaki tak mają, że muuuszą jeść :D

I mamusie męczyć całą noc - po raz pierwszy. Nie wiem czemu ale dziś prawie całą noc była bardzo niespokojna. Nosiłam ją na rękach, poiłam herbatką, mleczkiem (jadła dalej jak smok :twisted: ), ale co chwilę kwiliła i jakby się ksztusiła. Dziś kolejnyzastrzyk w przychodni, więc na wszelki wypadek dopytam sie co to może być i jak temu zaradzić. Teraz rozumiem powiedzenie "spać jak królik pod miotłą".... spałam pół godziny i z deka jestem ćwierćprzytomna.....

joarkadia

Post » Pt sie 26, 2011 6:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Królik pod miotłą?? :) :) :) Ja znam "mysz pod miotłą", bo który to królik by się zmieścił pod miotłę :)

A dzieciątka mają tak do siebie, ze czasami coś im przeszkadza - jak i dorosłemu.
Najważniejsze, że je i rośnie :)
Próbujesz kłaść ja na brzuszku czy się boisz?

Trinity36

Post » Pt sie 26, 2011 7:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Królik pod miotłą mówi moja przyszywana ciotka, więc skopiowałam....
Lekarka neonatolog powiedziała, żebym na razie nie kładła jej na brzuszek, przynajmniej do czasu kontroli na początku września. Teraz mała troszkę odsypia a ja się poję kawą.....
Królestwo za dwie godziny snu....

joarkadia

[poprzednia][następna]