Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grzes78b pisze:Na razie klatka nie będzie potrzebna bo...Mika znowu zniknęłaWczoraj rano jeszcze była ,a wieczorem jak kamień w wodę.2 godziny szukania i nic.Zabrałem ze sobą drugą kotkę.Pomyślałem że jak poczuje jej zapach to wyjdzie-i nic
jestem załamany.Czyżby znowu zmieniła lokalizacje?Może ona nie chce wrócić do domu i na wolności jej lepiej
Sam już nie wiem.boję się że Najgorsze jest to że muszę wyjechać na weekend i boję się że jak zaprzestane tych poszukiwań to ona zniknie na zawsze-o ile już tego nie zrobiła.Porażka
ewar pisze:W temacie zaginionych kotów jestem niejako na bieżąco.Dwa moje tymczasy uciekły, w jednym przypadku była to moja wina.Odnalazły się.Na forum jest kotek, który odnalazł się po siedmiu miesiącach, rekordzistką jest kotka, którą się opiekowałam, absolutny przypadek sprawił,że jej właścicielka była w lecznicy w tym samym czasie, co ja i że jestem gadatliwa, bo opowiadałam jaką to kotkę znalazłam.Nie było jej ROK! Pomagałam szukać wielu kotów, znalazły się wszystkie.
Mulesia pisze:Edytuj swój pierwszy post ( kliknij przycisk "zmień" ) i wpisz w temacie coś w stylu " Gliwice - potrzebna klatka- łapka, kto pożyczy ".
Może któryś z użytkowników forum Ci pożyczy.
grzes78b pisze:No racja.Czy ktoś ma i może wypożyczyć na kilka dni klatkę-łapkę w okolicy Gliwic?Byłbym wdzięczny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sherab i 793 gości