Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pasibrzucha pisze:Jasdorku, Bolkowa - najcieplejsze życzenia urodzinowe, pogody ducha, radości, zdrówka!![]()
Moja mała Tycia mi się rozrujkowała - nie mogę się z tym pogodzić, toż to kociątko jeszcze jest małe...
AniHili pisze:Wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej, poobcierałam okrutnie nogi w mych jedynych eleganckich sandałkach i obiecałam sobie dwie rzeczy: jeśli dostanę tę pracę to:
a) kupię sobie porządne i wygodne buty, a te poszybują w stronę najbliższego ognia
b) przekonam TŻ, że Bułkownik potrzebuje kolegi swego gatunku
Howgh!
villemo5 pisze:AniHili pisze:Wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej, poobcierałam okrutnie nogi w mych jedynych eleganckich sandałkach i obiecałam sobie dwie rzeczy: jeśli dostanę tę pracę to:
a) kupię sobie porządne i wygodne buty, a te poszybują w stronę najbliższego ognia
b) przekonam TŻ, że Bułkownik potrzebuje kolegi swego gatunku
Howgh!
Kciuki mocne!!!
Kot potrzebujący odchudzania w mojej kotłowni na Ciebie czeka
mamaja4 pisze:Moj chłop złapał boreliozę2 tygodnie temu ,kiedy był na tenisie(Bedzin,korty miejskie)coś go paskudnie użarło-duze bąble ,bolesne,ale zadnych sensacji.DZiś jęczał,że nie może usiąsc-wrócił wcześniej - i mi pokazał-klasyczny rumień wędr ujacy.
http://www.domzdrowia.pl/czytelnia/page ... wedrujacy- do doktora -
dostał antybiotyki i zakaz picia.
Nie warto uprawiac sportu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 635 gości