PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 12:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Pięękne :piwa: :ryk: :piwa: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw sie 25, 2011 12:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Jasdorku, Bolkowa - najcieplejsze życzenia urodzinowe, pogody ducha, radości, zdrówka! :piwa:
Moja mała Tycia mi się rozrujkowała - nie mogę się z tym pogodzić, toż to kociątko jeszcze jest małe... :crying:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw sie 25, 2011 12:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Pasibrzucha pisze:Jasdorku, Bolkowa - najcieplejsze życzenia urodzinowe, pogody ducha, radości, zdrówka! :piwa:
Moja mała Tycia mi się rozrujkowała - nie mogę się z tym pogodzić, toż to kociątko jeszcze jest małe... :crying:

No i co buczy? Tycie się wyciacha i po sprawie. A jakby mieszkała na podwórku? Wtedy by było zmartwienie, jakby ją jakiś dorodny kawaler przydybał :roll:
Moja Malutka pierwszą rujkę miała po 1,5 roku :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 25, 2011 13:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Jasdorku, Bolkowo, dziewuszki, zdrówka wszelakiego !!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jasdorku, o podwyżkę startuj bez zwlekania ! Wszak nie wiadomo jak długo potrwa dobrostan szefa :mrgreen:

Annazoo, 30 łapek, ale że jak … ? Kombinuję … 7 kotów plus Ty czy cuś … :roll: :mrgreen:

Beciunia, Muszyna to daleko ode mnie. Znam tylko z opowieści, że tam fajne rejony wakacyjne. Czyzby nie było tam żadnej kociary z miau ? :roll:

Pasiuniu, i pieknie , zaraz ciachniesz i będziesz miała wszystko elegancko ! Jak rujkuje, robi brzuchem za froterkę jak moje ? :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sie 25, 2011 13:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

AniHili pisze:Wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej, poobcierałam okrutnie nogi w mych jedynych eleganckich sandałkach i obiecałam sobie dwie rzeczy: jeśli dostanę tę pracę to:
a) kupię sobie porządne i wygodne buty, a te poszybują w stronę najbliższego ognia
b) przekonam TŻ, że Bułkownik potrzebuje kolegi swego gatunku

Howgh!

Kciuki mocne!!!

Kot potrzebujący odchudzania w mojej kotłowni na Ciebie czeka :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 25, 2011 13:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

villemo5 pisze:
AniHili pisze:Wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej, poobcierałam okrutnie nogi w mych jedynych eleganckich sandałkach i obiecałam sobie dwie rzeczy: jeśli dostanę tę pracę to:
a) kupię sobie porządne i wygodne buty, a te poszybują w stronę najbliższego ognia
b) przekonam TŻ, że Bułkownik potrzebuje kolegi swego gatunku

Howgh!

Kciuki mocne!!!

Kot potrzebujący odchudzania w mojej kotłowni na Ciebie czeka :twisted:

Dziękować, przydadzą się ;)
Sugerujesz, że odchudzanie dwóch kotów jest łatwiejsze niż jednego?>:>
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw sie 25, 2011 14:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Zawsze razem raźniej :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 25, 2011 14:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

O nie nie, ośmielę sie sprzeciwić Naczelnej Mietle. Kraków to mój rewir :mrgreen: Do Białego też dowieze .A kociątków ci u nas do wyboru do koloru, nawet tygodniowy maluszek z amputacją łapeńki. Odchudzać nie trzeba - wystarczy karmić :kotek:

Za nowe butki i rozmowę mocne kciuki :ok: :ok: :ok: Niech to będzie szczęśliwy dzień, w końcu straty na nogach są :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 25, 2011 15:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Moj chłop złapał boreliozę 8O 2 tygodnie temu ,kiedy był na tenisie(Bedzin,korty miejskie)coś go paskudnie użarło-duze bąble ,bolesne,ale zadnych sensacji.DZiś jęczał,że nie może usiąsc-wrócił wcześniej - i mi pokazał-klasyczny rumień wędr ujacy.
http://www.domzdrowia.pl/czytelnia/page ... wedrujacy- do doktora -
dostał antybiotyki i zakaz picia.
Nie warto uprawiac sportu. :ryk:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw sie 25, 2011 15:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Muszę się pochwalić :D
Mój TŻ znalazł sposób na zabezpieczenie balkonu :D
Jeszcze nie wyjaśnił mi jaki, ale wierzę, że jest dobry :D
Teraz trzeba obliczyć koszty i zebrać fundusze i kociaki będą bezpieczne :D

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Czw sie 25, 2011 15:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

mamaja4 pisze:Moj chłop złapał boreliozę 8O 2 tygodnie temu ,kiedy był na tenisie(Bedzin,korty miejskie)coś go paskudnie użarło-duze bąble ,bolesne,ale zadnych sensacji.DZiś jęczał,że nie może usiąsc-wrócił wcześniej - i mi pokazał-klasyczny rumień wędr ujacy.
http://www.domzdrowia.pl/czytelnia/page ... wedrujacy- do doktora -
dostał antybiotyki i zakaz picia.
Nie warto uprawiac sportu. :ryk:

8O
Ale to na bank stwierdzona borelioza? 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw sie 25, 2011 15:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Uff, selya :ok:
Cieszę się przeogromnie, że daliście się przekonać :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw sie 25, 2011 15:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Przekonać nie było ciężko, tylko tyle, że jeszcze raz przemyśleliśmy kwestię, bo kiedyś myśleliśmy, ale uznaliśmy, że się nie da ;/ a koty słońce muszą mieć.. niestety Roger przekonał nas, że jednak wypadki się niestety zdarzają, a Wy na forum spowodowałyście, że był powrót do tematu.. ja wczoraj rzuciłam w domu pomysł.. mój TŻ kombinował, kombinował, poczytał wątki tutaj, pooglądał zabezpieczenia i wykombinował mieszając kilka sposobów, tylko niestety dość drogie to może być ;( ale już pomysł jest, teraz tylko kasa..

selya

Post » Czw sie 25, 2011 16:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Pisałam już ale mogło Ci umknąc w lawinie postów.

Jest na forum Georg-inia - dziewczyna z Łodzi, która długo mieszkała w kamienicy przy Piotrkowskiej i miała podobny problem ze zgodą na zabezpieczenia. Jej TŻ robi takie rzeczy doskonale i może wiele doradzić. Poza tym Inga jest wolontariuszem jednego ze schronisk. To NAPRAWDĘ świetna dziewczyna :1luvu:
Napisz do niej - na pewno cos doradzi, również w kwestii uciekiniera 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw sie 25, 2011 16:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Nie umknęło :D czekam tylko na odpowiedź na PW ;)

selya

[poprzednia][następna]