o 12.30 wyprowadzane sa na spacerpogwizd pisze:Dziękuję.
Wydaje mi się albo przez moment mignął mi na plecach jednej z opiekunek napis 'zoo warszawa'? Się przejadę, se (sobie) sprawdzę. Dziękuję za linka, rzeczywiście ładne kotki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
o 12.30 wyprowadzane sa na spacerpogwizd pisze:Dziękuję.
Wydaje mi się albo przez moment mignął mi na plecach jednej z opiekunek napis 'zoo warszawa'? Się przejadę, se (sobie) sprawdzę. Dziękuję za linka, rzeczywiście ładne kotki.
Kocham Cię!anulka111 pisze: o 12.30 wyprowadzane sa na spacer
Hańka to ja nie jestem, ale polecam 'deszczową piosenkę' na mocno podkręconych głośnikach:Monostra pisze:Hańka, oddaj DESZCZ
Monostra pisze:Ha, pewnie znam, ale haslo "deszczowa piosenka" to dla mnie "Singing in the rain" i Gene Kelly. Teraz nie dosc ze mi goraco, to jeszcze doszlo do mnie ze jestem stara
. Nie odlucham E. na tym laczu, ale za to swoja moge spiewac na caly glos - najblizszy sasiad jest obecnie jakies 400 m stad
Monostra pisze:Ha, pewnie znam, ale haslo "deszczowa piosenka" to dla mnie "Singing in the rain" i Gene Kelly. Teraz nie dosc ze mi goraco, to jeszcze doszlo do mnie ze jestem stara
. Nie odlucham E. na tym laczu, ale za to swoja moge spiewac na caly glos - najblizszy sasiad jest obecnie jakies 400 m stad
Tez chyba kojarzeMonostra pisze:Nie, no z samopoczuciem to byl zart![]()
Z deszczowych jeszcze lubie "It's Raining Again" - Supertramp.
mimbla64 pisze:W Warszawie nie jest niestety gorąco i upalnie, wbrew zapowiedziom. Wczoraj padało, a i dzisiaj się zanosi.![]()
![]()
Dziewczynom z południa zazdroszczę bardzo ciepła.
Bardzo mi się podobał kawałek o pierwszym planie, który popycha Pupusza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 34 gości