Nektar ma się świetnie, jest rozpieszczany, miziany i w ogóle.Przytył sporo, dostaje frykasy,podobno zrobił się bardzo wybredny.Nawet żwirek trzeba było zmieniać , bo mu nie pasował Moderator: Estraven
Nektar ma się świetnie, jest rozpieszczany, miziany i w ogóle.Przytył sporo, dostaje frykasy,podobno zrobił się bardzo wybredny.Nawet żwirek trzeba było zmieniać , bo mu nie pasował ewar pisze:Hania dzwoniła wczoraj do mnie.Dzięki![]()
![]()
Nektar ma się świetnie, jest rozpieszczany, miziany i w ogóle.Przytył sporo, dostaje frykasy,podobno zrobił się bardzo wybredny.Nawet żwirek trzeba było zmieniać , bo mu nie pasował
.Sypia w łóżku, sam wybiera czyim
.Jednym słowem, kotu się bardzo udało, a i Duzi są bardzo zadowoleni.Kotek miziasty, grzeczny, pozwala na wszelkie zabiegi typu obcinanie pazurków czy czyszczenie uszu.Hania obiecała zrobić dzisiaj zdjęcia.Już nie mogę się doczekać!
super, że się koteczkowi i Dużym poszczęściło i trafili na siebie

Dorotea82 pisze:ale cudny Nekuś, jak wypiękniał, cieszę się, że mogę zobaczyć zdjęcia:)![]()
![]()
![]()
Nektar wygląda ślicznie.Przytył i zrudział chyba, prawda? Bardzo się cieszę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], misiulka i 102 gości