Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Szalony Kocie, to co napisalas to nie jest prawda, nie tak to wygladalo jak piszesz. Odpowiem bardO konkretnie, ale najwczesniej w sobote gdy bede miala normalny dostep do netu
Marzenia11 pisze:Proszę o kciuki za Bubę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo niezależnie od tego co sobie myśli Z&S, joshua_ada, ile wyzwisk i obelg napisze PcimOlki, ile absurdów pojawi się w postach grupy "życzliwych" u smarti są tymczasy, które zdrowieją lub są zdrowe i po prostu czekają na domy, na swoje miejsce na ziemi.... Na szczęście nie wiedzą o takim miejscu jak miau.pl, o tym ile pomyj wylewa się na ludzi, ktorzy się nimi bezpośrednio lub pośrednio opiekują....
Niezależnie od tego, ze dla PcimOlki jestem kretynem, manipulantką, oszustką, dla Z&S, joshua_ada i in kłamcą, nic nie robiącą to wiecie co?
Buba, Ciumol, Sznycel, Promyś, Funiek, Burania, Syjameczka, Milka , Kałboj, Krówka, Carla, Szarańcza, Carlowe Vary, Coffe wraz z maluchami - one czekają na dom ...
I zrobię wszystko, aby pomóc smarti w jej pomaganiu kotom. A co o mnie sądzą internetowi miłośnicy zwierząt - kompletnie mnie już nie obchodzi, bo w przyszłości to zwierzęta mnie osądzą, nikt inny..
Casico, ja wiem, że nie jest prawdą. Ale właśnie o to chodzi - że w toku burzliwej dyskusji, gdzie argumenty zeszły na sam dół, a wszystko pokryło wzajemne wyzywanie się, to obie strony, jak już zauważyła vega, widzą co chcą.vega013 pisze:casica pisze:Szalony Kocie, to co napisalas to nie jest prawda, nie tak to wygladalo jak piszesz. Odpowiem bardO konkretnie, ale najwczesniej w sobote gdy bede miala normalny dostep do netu
Zauważyłam, że każdy wyczytuje z wątku to, co mu pasuje, czyli dorabia ideologię do polityki, czasem niezbyt czystej.
Marzenia11 pisze:Proszę o kciuki za Bubę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo niezależnie od tego co sobie myśli Z&S, joshua_ada, ile wyzwisk i obelg napisze PcimOlki, ile absurdów pojawi się w postach grupy "życzliwych" u smarti są tymczasy, które zdrowieją lub są zdrowe i po prostu czekają na domy, na swoje miejsce na ziemi.... Na szczęście nie wiedzą o takim miejscu jak miau.pl, o tym ile pomyj wylewa się na ludzi, ktorzy się nimi bezpośrednio lub pośrednio opiekują....
Niezależnie od tego, ze dla PcimOlki jestem kretynem, manipulantką, oszustką, dla Z&S, joshua_ada i in kłamcą, nic nie robiącą to wiecie co?
Buba, Ciumol, Sznycel, Promyś, Funiek, Burania, Syjameczka, Milka , Kałboj, Krówka, Carla, Szarańcza, Carlowe Vary, Coffe wraz z maluchami - one czekają na dom ...
I zrobię wszystko, aby pomóc smarti w jej pomaganiu kotom. A co o mnie sądzą internetowi miłośnicy zwierząt - kompletnie mnie już nie obchodzi, bo w przyszłości to zwierzęta mnie osądzą, nikt inny..
Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:Proszę o kciuki za Bubę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja już chyba nie mam tyle siły co Ty...
Gibutkowa pisze:A co z Notką było?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 83 gości