dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2011 21:57 Re: dt Smarti 6

Szalony Kocie, to co napisalas to nie jest prawda, nie tak to wygladalo jak piszesz. Odpowiem bardO konkretnie, ale najwczesniej w sobote gdy bede miala normalny dostep do netu
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro sie 24, 2011 6:15 Re: dt Smarti 6

casica pisze:Szalony Kocie, to co napisalas to nie jest prawda, nie tak to wygladalo jak piszesz. Odpowiem bardO konkretnie, ale najwczesniej w sobote gdy bede miala normalny dostep do netu

Zauważyłam, że każdy wyczytuje z wątku to, co mu pasuje, czyli dorabia ideologię do polityki, czasem niezbyt czystej.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro sie 24, 2011 6:20 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Proszę o kciuki za Bubę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bo niezależnie od tego co sobie myśli Z&S, joshua_ada, ile wyzwisk i obelg napisze PcimOlki, ile absurdów pojawi się w postach grupy "życzliwych" u smarti są tymczasy, które zdrowieją lub są zdrowe i po prostu czekają na domy, na swoje miejsce na ziemi.... Na szczęście nie wiedzą o takim miejscu jak miau.pl, o tym ile pomyj wylewa się na ludzi, ktorzy się nimi bezpośrednio lub pośrednio opiekują....

Niezależnie od tego, ze dla PcimOlki jestem kretynem, manipulantką, oszustką, dla Z&S, joshua_ada i in kłamcą, nic nie robiącą to wiecie co?

Buba, Ciumol, Sznycel, Promyś, Funiek, Burania, Syjameczka, Milka , Kałboj, Krówka, Carla, Szarańcza, Carlowe Vary, Coffe wraz z maluchami - one czekają na dom ...

I zrobię wszystko, aby pomóc smarti w jej pomaganiu kotom. A co o mnie sądzą internetowi miłośnicy zwierząt - kompletnie mnie już nie obchodzi, bo w przyszłości to zwierzęta mnie osądzą, nikt inny..

A ja się pod tym podpiszę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sie 24, 2011 7:18 Re: dt Smarti 6

I jeszcze chce Wam się dyskutować :roll:
Najwazniejsze,że pomaga się kotom.
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro sie 24, 2011 8:03 Re: dt Smarti 6

Smarti - mi chodziło o ataki wystawowy kontenerek :)
Taki , w który wkładasz kicie po sterylce żeby miały ciszę i spokój.
Propozycja aktualna :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro sie 24, 2011 8:50 Re: dt Smarti 6

vega013 pisze:
casica pisze:Szalony Kocie, to co napisalas to nie jest prawda, nie tak to wygladalo jak piszesz. Odpowiem bardO konkretnie, ale najwczesniej w sobote gdy bede miala normalny dostep do netu

Zauważyłam, że każdy wyczytuje z wątku to, co mu pasuje, czyli dorabia ideologię do polityki, czasem niezbyt czystej.
Casico, ja wiem, że nie jest prawdą. Ale właśnie o to chodzi - że w toku burzliwej dyskusji, gdzie argumenty zeszły na sam dół, a wszystko pokryło wzajemne wyzywanie się, to obie strony, jak już zauważyła vega, widzą co chcą.
Ja Ci uzmysłowiłam, jak to wygląda z punktu widzenia wielu osób tutaj.

I że jeśli dalej będziemy to sobie wytykać na każdym kroku, to nigdy nie pójdziemy naprzód w dyskusji, cały czas babrając się w starym błotku.
Trzeba zastanowić się nad tym, co samemu zrobiło się źle, gdzie nadinterpretowało i co tak naprawdę jest ważne - a nie co nas samych uraziło. I na tym się skupić.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sie 24, 2011 9:34 Re: dt Smarti 6

Np. z mojej strony - tak zabolały mnie oskarżenia wobec Smarti, że zamiast dać się jej samej wytłumaczyć, wolałam przyjąć postawę obronną. I tym samym utwierdziłam osoby tu zaglądające, że Smarti sama nie mówi o sobie nic, bo od tego ma adwokatów.
A ona świetnie potrafi sama siebie bronić, czym według mnie się wykazała w ostatnich wpisach :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sie 24, 2011 9:54 Re: dt Smarti 6

Bo niezależnie od tego co sobie myśli Z&S, joshua_ada, ile wyzwisk i obelg napisze PcimOlki, ile absurdów pojawi się w postach grupy "życzliwych" u smarti są tymczasy, które zdrowieją lub są zdrowe i po prostu czekają na domy, na swoje miejsce na ziemi.... Na szczęście nie wiedzą o takim miejscu jak miau.pl, o tym ile pomyj wylewa się na ludzi, ktorzy się nimi bezpośrednio lub pośrednio opiekują....

Niezależnie od tego, ze dla PcimOlki jestem kretynem, manipulantką, oszustką, dla Z&S, joshua_ada i in kłamcą, nic nie robiącą to wiecie co?

Buba, Ciumol, Sznycel, Promyś, Funiek, Burania, Syjameczka, Milka , Kałboj, Krówka, Carla, Szarańcza, Carlowe Vary, Coffe wraz z maluchami - one czekają na dom ...

I zrobię wszystko, aby pomóc smarti w jej pomaganiu kotom. A co o mnie sądzą internetowi miłośnicy zwierząt - kompletnie mnie już nie obchodzi, bo w przyszłości to zwierzęta mnie osądzą, nikt inny..

A ja już chyba nie mam tyle siły co Ty... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 24, 2011 10:23 Re: dt Smarti 6

Gibutkowa pisze:

A ja już chyba nie mam tyle siły co Ty... :roll:

Ja mam zasilanie zewnętrzne :D , to po pierwsze..
Po drugie - w obliczu tak wielu absurdów, pomowień wobec mojej osoby, nie tylko w tym wątku, własnie traciłam siły bardzo mocno aż w końcu uświadomiłam sobie po co, do czego służy mi miau - to forum ma słuzyć kotom i mi w pomocy kotom i tylko na tym się koncentruję i po to tu zaglądam. Czytam wszystko (nawet mimo ignorów) ale tak jakbym zaglądała komuś przez ramię do żenującej książki - koncentruję się tylko na informacjach o kotach.
Po trzecie - gdy walczyłam w weekend o moją Notunię to miałam trochę czasu na refleksje nad tym na co warto i trzeba wydatkować swoją energię... na forum miau tylko na koty, na nic więcej..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 24, 2011 10:34 Re: dt Smarti 6

A co z Notką było? :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro sie 24, 2011 10:48 Re: dt Smarti 6

Gibutkowa pisze:A co z Notką było? :roll:

tego nie wie nikt do konca - generalnie potruły mi się trzy koty po mokrej karmie, jaką dostały w piątek rano (trzy inne jej po prostu nie tknęły) tylko ze Kubuś i Nutka sobie rzygali ale się dobrze czuli, mieli apetyt, bawili się itp. Notka miała także mega biegunhkę, po prostu straszliwą, czuła się fatalnie, pojechałam z nią na ostry dyżur w piątek w nocy i mimo leków było coraz gorzej, a w niedzielę rano po prostu tragicznie. Po prostu spała, była otumaniona, nie reagowała nawet jak do niej mówiłam.. Na szczęście udało się ja z tego wyciągnąć. Z badań krwi wynika, ze ma podrażnioną trzustkę. Jest ciągle na dozylnych kroplowkach, ale mam nadzieję, ze dzisiaj już albo będzie ostatnia, albo jedynie podskorna. :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sie 24, 2011 10:52 Re: dt Smarti 6

Matko, a jaka to karma? 8O Kwestia jakiejś złej partii? Normalnie pachniała?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro sie 24, 2011 10:58 Re: dt Smarti 6

No właśnie, co to za żarcie?

Erin

Post » Śro sie 24, 2011 11:00 Re: dt Smarti 6

Gourmet Gold mus wołowina. Normalnie pachniała i wyglądała. Kupuje ją od czasu do czasu, moje koty ją lubią. Pewnie kwestia serii. Puszki oczywiście wyrzuciłam, ale sprawdziłam w sklepie pozostałe - data wazności ok.

Marzenia11

Post » Śro sie 24, 2011 11:02 Re: dt Smarti 6

O matko :roll:

Erin

[poprzednia][następna]