Widziano Cię na innym wątku, więc się nie ukrywaj

Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:Ptach naprawdę sobie poszedł???![]()
![]()
Principessa przerażona
iwcia pisze:(...)
Nie ma szans, aby wyjść z domu, znudziło mi się siedzenie na kuwecie przy drzwiach i czekanie na okazję, (...)
Ptachu
bagheera pisze:Brymiau
Dobrze, że Pralcia nic sobie nie zrobiła, a że smutna była, to mnie jakiś smaczny kąsek na pewno by pocieszył
Pisałam, że Duża ma paranoję, ale to chyba dobrze bo dziś rano Duduś zapolował na balkonie na gołębia
Duży widział, że wystartował lotem i... się odbił od siatki, aż Duża w łazience huk słyszała![]()
![]()
a my na trzecim piętrze
To chyba byłby pierwszy i ostatni lot Dudusia![]()
![]()
![]()
Principessa
iwcia pisze:Coraz bardziej mnie zasmuca to co czytam na tym forum, mam wrażenie, że tego nie mogą pisać ludzie, nie takie rzeczy, to nie możliwe, no bo jak mam zrozumieć życzenie komuś aby urodził chore dziecko. Rozumiem, że można być zaciećwierzonym ale aż tak, życząc komuś życia z nieuleczalną choroba. Ja już nie rozumiem ludzi![]()
bagheera pisze:Niestety generalnie ludzie są, jacy sąi wypisują bzdury zamiast pomyśleć
Mnie czasem poraża to, że to forum zamiast łączyć (generalnie chyba większości chodzi o jedno?) to potrafi wygenerować takie scysje, że włosy stają dęba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości