Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2011 8:15 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Ptachu?
Widziano Cię na innym wątku, więc się nie ukrywaj 8)
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sie 23, 2011 8:58 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Ptach naprawdę sobie poszedł??? :strach: :strach: :strach:
Principessa przerażona
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto sie 23, 2011 9:19 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

bagheera pisze:Ptach naprawdę sobie poszedł??? :strach: :strach: :strach:
Principessa przerażona

Nie... Mysle,ze tylko udal sie na emigracje wewnetrzna.
Wroci.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sie 23, 2011 9:37 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Bry,
Nie można się nawet wyprowadzić z tego domu, pilnują przy drzwiach jak jacyś żandarmi :evil:
To przez Chipolita, bo ten mały wścibski kociak musi wejść wszędzie i robić to, co Duzi.
Nie ma szans, aby wyjść z domu, znudziło mi się siedzenie na kuwecie przy drzwiach i czekanie na okazję, przeniosłem się do pokoju na łóżko, tam jest dużo wygodniej 8)
Dziś w nocy pozwoliłem Ryszardzie położyć się obok mnie, Duża mówi, że miałem noc dobroci dla gówniarstwa :twisted: .

Duża wczoraj dzwoniła do jakiejś specjalistki od zajączków i ta potwierdziła, że zajączka zabrała mamusia. Gdyby dopadł go pies to miejsce gdzie go Duża odniosła byłoby rozgrzebane, człowiek po ciemku by go nie znalazł w tym miejscu, więc jest 99%, że mamunia go zabrała w bezpieczniejsze miejsce, uff.
W ogóle ta Pani pochwaliła Dużą, za tak rozsądne podejście, niestety bardzo dużo ludzi gdy trafi na swej drodze na takiego małego ukrytego zajączka zabiera go jako porzuconego, a tak na prawdę to on czeka na swoja mamę, która do niego przychodzi tylko pod osłona nocy aby go nakarmić.

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto sie 23, 2011 10:23 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

iwcia pisze:(...)
Nie ma szans, aby wyjść z domu, znudziło mi się siedzenie na kuwecie przy drzwiach i czekanie na okazję, (...)
Ptachu

Ptachu, mamy taka sama metodę ucieczki z domu :wink:
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Wto sie 23, 2011 10:36 Re: Ptachu 3. Zajączka zabrała mama, dziękujemy za kciuki :))

:ok: :ok: :ok:

No kto to widział, kot trzyma kciuki za zająca... 8O 8O 8O
P
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Wto sie 23, 2011 19:51 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Ptachu, nasza zwariowana duża jak wychodzi nawet od kogoś z domu, to mało nosem nie zaryje w podłogę, tak się wpatruje, czy żaden kot nie wychodzi.
Dobrze, że zajączek trafił do mamy.
Pralcia spadła z biurka, biedna, źle się przekręcała i spadła.
Współczujemy Pralci, bo się wstydzi.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 23, 2011 21:15 Re: Ptachu 3. Zajączka zabrała mama, dziękujemy za kciuki :))

My się raczej nie interesujemy drzwiami, ale Duża też i tak ma paranoję :roll:
Mam nadzieję, że Pralcia sobie nic nie zrobiła
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro sie 24, 2011 4:46 Re: Ptachu 3. Zajączka zabrała mama, dziękujemy za kciuki :))

Principesso, Pralcia nic sobie nie zrobiła, ale była smutna.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sie 24, 2011 9:03 Re: Ptachu 3. Zajączka zabrała mama, dziękujemy za kciuki :))

Brymiau
Dobrze, że Pralcia nic sobie nie zrobiła, a że smutna była, to mnie jakiś smaczny kąsek na pewno by pocieszył
Pisałam, że Duża ma paranoję, ale to chyba dobrze bo dziś rano Duduś zapolował na balkonie na gołębia
Duży widział, że wystartował lotem i... się odbił od siatki, aż Duża w łazience huk słyszała :strach: :strach: :strach:
a my na trzecim piętrze
To chyba byłby pierwszy i ostatni lot Dudusia :strach: :strach: :strach:
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro sie 24, 2011 19:21 Re: Ptachu 3. Zajączka zabrała mama, dziękujemy za kciuki :))

Ta klatka jest dobrze zamocowana?
Fasolka niespokojna
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 25, 2011 16:57 Re: Ptachu 3. Zajączka zabrała mama, dziękujemy za kciuki :))

bagheera pisze:Brymiau
Dobrze, że Pralcia nic sobie nie zrobiła, a że smutna była, to mnie jakiś smaczny kąsek na pewno by pocieszył
Pisałam, że Duża ma paranoję, ale to chyba dobrze bo dziś rano Duduś zapolował na balkonie na gołębia
Duży widział, że wystartował lotem i... się odbił od siatki, aż Duża w łazience huk słyszała :strach: :strach: :strach:
a my na trzecim piętrze
To chyba byłby pierwszy i ostatni lot Dudusia :strach: :strach: :strach:
Principessa

Princpessa ja też kiedyś chciałem upolować gołębia na balkonie :oops: , tylko mój ówczesny balkon nie miał siatki, tak trafiłem do Dużych.

Ptachu

Coraz bardziej mnie zasmuca to co czytam na tym forum, mam wrażenie, że tego nie mogą pisać ludzie, nie takie rzeczy, to nie możliwe, no bo jak mam zrozumieć życzenie komuś aby urodził chore dziecko. Rozumiem, że można być zaciećwierzonym ale aż tak, życząc komuś życia z nieuleczalną choroba. Ja już nie rozumiem ludzi :(
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw sie 25, 2011 18:23 Re: Ptachu 3. Zajączka zabrała mama, dziękujemy za kciuki :))

iwcia pisze:Coraz bardziej mnie zasmuca to co czytam na tym forum, mam wrażenie, że tego nie mogą pisać ludzie, nie takie rzeczy, to nie możliwe, no bo jak mam zrozumieć życzenie komuś aby urodził chore dziecko. Rozumiem, że można być zaciećwierzonym ale aż tak, życząc komuś życia z nieuleczalną choroba. Ja już nie rozumiem ludzi :(

:?: :!: :?: :!: :?:
Coś chyba przeoczyłam, gdzie, na litość, to przeczytałaś :?: :?: :?:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 25, 2011 19:15 Re: Ptachu 3. Zajączka zabrała mama, dziękujemy za kciuki :))

Niestety generalnie ludzie są, jacy są :( i wypisują bzdury zamiast pomyśleć
Mnie czasem poraża to, że to forum zamiast łączyć (generalnie chyba większości chodzi o jedno?) to potrafi wygenerować takie scysje, że włosy stają dęba :strach:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Czw sie 25, 2011 19:17 Re: Ptachu 3. Zajączka zabrała mama, dziękujemy za kciuki :))

bagheera pisze:Niestety generalnie ludzie są, jacy są :( i wypisują bzdury zamiast pomyśleć
Mnie czasem poraża to, że to forum zamiast łączyć (generalnie chyba większości chodzi o jedno?) to potrafi wygenerować takie scysje, że włosy stają dęba :strach:

Różne potworne posty (naprawdę potworne) czytałam. Ale to? Gdzie to było, bo nie wiem?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]