Witam.Ja również się melduję. Córka kupiła kartki i zrobiła zdjęcia....wstawię do oglądnięcia .Jest 10 szt ,ale ma jeszcze w zapasie 5 gdyby było więcej chętnych.Niestety zrobiła jedno zdjęcie wszystkich ,ale mam nadzieję ,że jak Ola wróci to jej napisze jak ma zrobić żeby było dobrze i pasowało na bazarek.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.
Musze wam powiedzieć,że przeżyłam wczoraj chwile grozy W Nowym Jorku (i nie tylko ,bo ewakuowano Pentagon i Kapitol) był trzęsienie ziemi w 5,8 skali Richtera.....moja córka właśnie w tamtej krytycznej chwili przebywała na zajęciach na 63 piętrze i mówiła ,że czuła sie jak na karuzeli
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.
Aniu tak sie zastanawiam.Może te ciuszki co zostały z Twoich bazarków zebrać na jakiś bazarek zbiorowy?Może popatrzę jeszcze i coś dorzucimy.Bazarki są nam bardzo bardzo potrzebne.Nie damy sobie bez nich rady.
Witaj Iwonko. Pamiętaj proszę o kotkach i daj nam cynk ,jakby chociaż można było jeden czy dwa kartoniki. To zawsze coś. Acha mam dla Ciebie elektryczny kocyk wełniany.Ale taki naprawdę super.Mięciutki i ciepły.Tylko że ma jeden bieg ale nie szkodzi.Dla kociaków w sam raz. ,