Potrzebne domy dla 3 kotów GDAŃSK Bajka Plamka Gapusia w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 7:19 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Bajka w nowym domku:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Pon sie 22, 2011 9:45 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

ale jej dobrze :lol:

:ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon sie 22, 2011 10:42 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

dorotka75 pisze:Bajka w nowym domku:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

o matko ale dziewczynka wyluzowana, szczęśliwa :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon sie 22, 2011 14:59 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Taak, jak patrzę na tę fotkę, cosik mi w gardle rośnie :roll: Duży miał dzisiaj popracować w nocy przy kompie... Miał, ale nie wyszło :mrgreen: Bajka chciała się bawić i nie przyjęła do wiadomości, że Duży zapracowany :kotek:

dorotka75

Post » Pon sie 22, 2011 15:13 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

wszystkiego najlepszego od cichej wielbicielki :piwa:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Pon sie 22, 2011 15:26 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Przekażę :D

dorotka75

Post » Pon sie 22, 2011 16:06 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Dorotko, gratuluję :ok: doroslemu kotu niełatwo znaleźć domek w sezonie kocim ale widać się udało, ta masa ogloszeń przewijająca się na różnych portalach widać dała skutek :ok: gratuluję wytrwałości :wink:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon sie 22, 2011 18:34 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Właśnie to nie z ogłoszeń, obie kitki z rozmowy bezpośredniej znalazły domki. Ogłoszenia póki co nie przynoszą efektów :( Mam nadzieję, że wreszcie coś ruszy. Ale i tak się cieszę ogromnie Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 17, 2011 17:47 przez dorotka75, łącznie edytowano 1 raz

dorotka75

Post » Wto sie 23, 2011 8:15 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Zgodnie z obietnicą rozpropagowałam Was rano na FB :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 23, 2011 10:28 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Dziękujemy pięknie :kotek: :kotek: :kotek: i ja :D

dorotka75

Post » Wto sie 23, 2011 10:32 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

dorotka75 pisze:Dziękujemy pięknie :kotek: :kotek: :kotek: i ja :D

nie ma za co :) na razie z braku czasu dodałam Was na swojej tablicy, trzaby wydarzenie z tego zrobić - jak ktoś da radę (ja w pracy nie mam dostępu) - zapraszam na http://facebook.com/monika.hipp :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro sie 24, 2011 8:29 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Podniosę, bo ja nie mam FB

dorotka75

Post » Czw sie 25, 2011 8:30 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Wieści z domków dziewczynek:
Plamcia-Masza szaleje z pileczką. Ładnie je, zalatwia się do kuwetki. Śpi, kiedy Duża śpi, wstaje, kiedy Duża wstaje :D Jest wielką pieszczochą :D A Duża zrywa się wcześniej z pracy, bo Maszka czeka :D
Ulubione zajęcie Bajki to wylegiwanie się na kanapie nogami do góry z miną pdt. "Tak mi dobrze, daj mi spokój" :lol:. Ulubiona zabawa-zawsze pod wieczór-piłka tenisowa. Najpierw pogoń, potem maltretowanie czterema łapami tejże piłki :D Nie tęskni specjalnie za ogrodem, tylko jak Duża wychodzi na balkon, Bajka pędzi i tak się razem "wietrzą"-Bajka siada na parapecie okiennym i ogląda świat, a Duża pilnuje.
Mamy jednak problem. Jeszcze jak my byliśmy w Toruniu, w sobotę wieczorem, Bajka zrobiła kupę pod stołem. Nie pisałam o tym, bo myślałam, że może za dużo nas, może to nagła zmiana otoczenia. Jednak po naszym wyjeździe to samo-siusiu do kuwetki, kupa pod stołem :( W poniedziałek jedno siusiu na łóżko, reszta do kuwety, kupa pod stołem. Cały wtorek siusiu bez niespodzianek, do kuwety, kupa znowu pod stołem. Wieczorem kąt pod stołem został zastawiony, wczoraj rano kupa już w kuwecie, ale z kolei pod nieobecność Dużych Bajka siknęla w przedpokoju :? Czy możecie poradzić, co może być przyczyną? Po sterylce, kiedy Bajka była u mnie, robiła wszystko do jednej kuwetki. Żwirek ma ten sam, co u mnie. Najdziwniejsze jest to, że normalnie robi siusiu gdzie trzeba, a potem nagle bęc. Czy możliwe jest, że Bajka po tych czterech miesiącach w ogrodzie trochę się zapomina na przyklad? U mnie siedziała w jednym pokoju, tam ma do dyspozycji całe mieszkanie i może się jeszcze trochę gubi? Poradźcie proszę co robić, zanim Bajka na dobre uzna, że to normalne :(

dorotka75

Post » Czw sie 25, 2011 8:51 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

ja bym postawiła drugą kuwetę w innym miejscu (tzn. nie w pobliżu tej którą ma)
mocz można zbadać dla spokoju sumienia ale wydaje mi się, że to raczej nie zdrowotne, a psychiczne bardziej..
nasz Szarak jak dorósł też sikał i na początku jedna kuweta mu wystarczała ale potem już nie - druga rozwiązała problem w tamtym czasie.... :roll:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw sie 25, 2011 20:13 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Tak druga kuweta- od tego bym zaczęła, druga sprawa jak chcą mieć pewność, że z Bajeczką wszystko ok to niech pojadą z niż na czczo na badanie krwi, może coś się jej przyplątało i coś boli? a może po prostu częściej kuwetę trzeba sprzątać? A może jednak coś się dzieje? może coś się paprze po sterylce albo inna rzecz? kuweta druga i badania krwi.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]