Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 20:52 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Danusia pisze:
kristinbb pisze:
Danusia pisze:dzis goniłam trzy koty na klatce schodowej :evil:
wszystkie moje :evil:

:ryk: :ryk:

Wróciłam akurat ze sklepu. zawsze pomalutku otwieram drzwi, bo wiem ,że napewno któryś juz pod nimi czatuje :mrgreen: . Pierwszy jak strzala wystartował Maniek, przez niego przeskoczył Bazyl :ryk: ,a Goska wyszla ze stoickim spokojem :mrgreen: .Maniek od razu pod drzwi mlodych, Bazyl do piwnicy ,a Gośka sama nie wiedziala, gdzie chce iść :ryk:

omatkotyjedyna ale sytuacja :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon sie 22, 2011 20:53 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

O'le! 8O

kristinbb

Post » Pon sie 22, 2011 20:54 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Danusia pisze:
kristinbb pisze:

jakie śliczne czarne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
nie podpisałaś ... :roll:

To Gosia 8)

No przecież wiem :twisted:

kristinbb

Post » Pon sie 22, 2011 20:54 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Danusia pisze:
kristinbb pisze:

To Gosia 8)

kristinbb

Post » Pon sie 22, 2011 20:56 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Danusia- trening czyni mistrza..nastepnym razem bedziesz szybsza :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon sie 22, 2011 20:57 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

kristinbb pisze:
Danusia pisze:
kristinbb pisze:
Danusia pisze:dzis goniłam trzy koty na klatce schodowej :evil:
wszystkie moje :evil:

:ryk: :ryk:

Wróciłam akurat ze sklepu. zawsze pomalutku otwieram drzwi, bo wiem ,że napewno któryś juz pod nimi czatuje :mrgreen: . Pierwszy jak strzala wystartował Maniek, przez niego przeskoczył Bazyl :ryk: ,a Goska wyszla ze stoickim spokojem :mrgreen: .Maniek od razu pod drzwi mlodych, Bazyl do piwnicy ,a Gośka sama nie wiedziala, gdzie chce iść :ryk:

omatkotyjedyna ale sytuacja :lol: :lol:

a bo to wina TZ-ta :evil:
ze też akurat musial gadac pzrez tel :ryk: i nie dopilnowal :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon sie 22, 2011 20:58 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

kristinbb pisze:
Danusia pisze:
kristinbb pisze:

To Gosia 8)

naprawdę 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pon sie 22, 2011 20:59 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

moś pisze:Danusia- trening czyni mistrza..nastepnym razem bedziesz szybsza :twisted:

dobrze ,ze to było do poludnia, wtedy jeszcze Bajcia nie jest zainteresowana wyjściem. wtedy bym goniła cala czwórkę :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pon sie 22, 2011 20:59 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

kristinbb pisze:O'le! 8O

ale masz szczęscie :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pon sie 22, 2011 21:01 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Ostatnim zlapanym byl Baz?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon sie 22, 2011 21:10 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Dorota pisze:Ostatnim zlapanym byl Baz?

skąd wiedzialaś 8O
no tak było :evil: , zwiewał , jak nie wiem co :evil:
Obrazek

Danusia

Post » Wto sie 23, 2011 6:10 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Obrazek witamy :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto sie 23, 2011 9:07 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Hejka, widzę, że nie tylko ja mam uciekającego kota :evil:
U mnie notorycznie ucieka Lolek. Od kilku tygodni nie wściekam się na rodzinę, że go nie dopilnowała, bo okna na klatce schodowej wymienili i są uchylne. Wcześniej na każdym półpiętrze były na oścież otwarte i zachęcały na "rzut oka na wierzbę płaczącą z gniazdami srok" :strach:
Przy uchylnych Lolek zastanawia się czy jest sens trudzić się skokiem na parapet (tusza, ach ta tusza) a ja mam czas by dopaść wędrowca. Wycwanił się więc i turla się na jak najniższe piętro - a nuż tam okno będzie porządnie twarte :?:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto sie 23, 2011 10:09 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Edytka1984 pisze:Obrazek witamy :1luvu:

hej Edytko :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Wto sie 23, 2011 10:12 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. czyli klub bezlapków

Bolkowa pisze:Hejka, widzę, że nie tylko ja mam uciekającego kota :evil:
U mnie notorycznie ucieka Lolek. Od kilku tygodni nie wściekam się na rodzinę, że go nie dopilnowała, bo okna na klatce schodowej wymienili i są uchylne. Wcześniej na każdym półpiętrze były na oścież otwarte i zachęcały na "rzut oka na wierzbę płaczącą z gniazdami srok" :strach:
Przy uchylnych Lolek zastanawia się czy jest sens trudzić się skokiem na parapet (tusza, ach ta tusza) a ja mam czas by dopaść wędrowca. Wycwanił się więc i turla się na jak najniższe piętro - a nuż tam okno będzie porządnie twarte :?:

Hej Bolkowa :1luvu:
U nas to kiedys najczęściej Maniek uciekał, teraz Bazyl :mrgreen: , Gośka to tak tylko korzysta z okazji,że drzwi otwarte ,ele nie bardzo wie,gdzie iść :lol: . Natomiast Bajcia tylko chętna w godzinach popołudniowych, tylko wtedy gdy nikt po nią nie przychodzi , to wtedy ma zamiar sama se pojść :mrgreen:
Okna na klatce tez uchylne,ale najgorsze jest wyscie do piwnicy, bo tam czasem otwarte sa drzwi na ogródek,a tam wiadomo dziury w siatce wszelakie. Kiedyś tam Mańka goniłam :evil:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]