Selenga pisze:Amber była dzisiaj u weta. Skutek - 3 osoby podrapane i pogryzione. Jak wyście ją do tej pory leczyły????

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Selenga pisze:Amber była dzisiaj u weta. Skutek - 3 osoby podrapane i pogryzione. Jak wyście ją do tej pory leczyły????
*anika* pisze:Selenga pisze:Amber była dzisiaj u weta. Skutek - 3 osoby podrapane i pogryzione. Jak wyście ją do tej pory leczyły????grzeczna kicia
Selenga pisze:Ponieważ biegunka ciągle nie ustępuje, Amber była dzisiaj u weta. Skutek - 3 osoby podrapane i pogryzione. Jak wyście ją do tej pory leczyły????
Wetka kota obmacała, bo jakoś Amberce brzuszek dziwnie napęczniał. Ale brzuszek nie boli. Podejrzewa jakiś stan zapalny jelit. Amber dostaje co dwa dni zastrzyk - antybiotyk z dodatkami wzmacniającymi (dziewczyny w lecznicy wpisują się w grafik tak, żeby mieć dyżur, kiedy Amberki NIE będzie na zastrzyku) i do suchej karmy dosypujemy Enterofement (czy jakoś tak, niewyraźnie napisane). No i przechodzimy znowu na intestinal. Jak się trochę kupale ustabilizują, będziemy odrobaczać.
Poza tym kocica rządzi
Z MiNutką pełna sztama. Z Guzikiem też. Teraz próbuje mnie wejść na głowę, ale niedoczekanie, musi wiedzieć kto tu jest przewodnikiem stada
Selenga pisze:Amberka wyraźnie lubi przystojnych wetów - w sobotę dyżur miał miły p. doktor i była jak aniołek.
Z doswiadczenia ,dobrze ,by ten intestinal jak najdluzej pojadla ,a co dostaje w zastrzyku?Selenga pisze:Amberka wyraźnie lubi przystojnych wetów - w sobotę dyżur miał miły p. doktor i była jak aniołek. Co prawda pan doktor ostrzeżony nakrył ją ręcznikiem i tylko troszkę pisnęła przy samym zastrzyku. Dzisiaj panie powtórzyły akcję z ręcznikiem i tez było OK.
Kupencje nieco lepsze, ale jeszcze im trochę do ideału brakuje.
I bardzo mi jej szkoda, bo tak bardzo prosi o kawałek mięska, o mleczko, a na razie może tylko suchego indestinala - wzrok ma typu: "ile można jeść to samo????"
joshua_ada pisze:Selenga, pomóc jakoś (przenieść panny do kliniki itp.)
anulka111 pisze:Z doswiadczenia ,dobrze ,by ten intestinal jak najdluzej pojadla ,a co dostaje w zastrzyku?Selenga pisze:I bardzo mi jej szkoda, bo tak bardzo prosi o kawałek mięska, o mleczko, a na razie może tylko suchego indestinala - wzrok ma typu: "ile można jeść to samo????"
Wielbłądzio pisze:Ja też zamierzam wkrótce być (miłym) gościem, bo stęskniłam się za moim Bambelutem.
W przyszłym tygodniu kończę codziennie o 16, dam jeszcze znać, ale z przyjemnością się wproszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 23 gości