przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 20:14 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Poker71 pisze:
jaaana pisze:Co do imienia, to Agatka na pewno wymyśli coś odlotowego, wierzę w Jej możliwości :lol:

Nie, nie będę robić za wścibską teściową.
Nie będę się dopytywać 5 razy dziennie, co słychać :wink:

przyznaj się ile razy na godzinę powstrzymujesz sie przed zadzwonieniem ? :mrgreen:

No co Ty, ja?
:roll:

Mnie tylko paluszki swędzą :oops:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon sie 22, 2011 21:11 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Dooobra teściowa :D Ja bym sobie materac kupiła i wprowadziła się do kuchni :mrgreen: :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sie 22, 2011 22:30 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Sorki za przerwę, miałam długi dzień...... Adaś pracował dziś częściowi z domku, i siedział z Uszatką w biurze, ona normalnie po domku chodzi, robi do swojej kuwety i do kuwety Tojka, a Tojek do nowej kuwety ( do trzeciej w domu). Zjadła dzisiaj, nie żeby wyczyściła miski do czysta, ale zjadła, lepiej niż wczoraj, to jutro raczej bedzie lepiej niż dziś, nie? :) Standardowo pieszczoty, choc staramy sie jej nie narzucac, niech polazi, wywącha wszystko, wykuma rytm domu i atmosfere, najmilej jest jak sama przychodzi, a juz ma dziewczyna pare ulubionych miejsc:
1. Na stole
2 Na krzesle pod stołem ( wersja tajniacka-niewidoczna)
3. Okno podgladowe Tojka ( w tym czasie Tojek pobija rekord guinessa na najwieksze oczy na swiecie)
4. Obok tatusia na kanapie, po stronie prawej ręki od miziania ( na lewo są piloty, klawiatury, jedzienie)

Zaczyna robic sie troszke juz normalnie, tak codziennie.
Interakcja kotów zero, cięzko mi okreslic ktory jest bardziej spokojniejszy, reaguja na siebie dokladnie tak samo jakby obok leżał kapeć lub paproch.

Leki podane, owso zasadzone, kotki ululane.

Taszka? Nie natchnelo nas zadne imie jeszcze, na razie jest Coreczka Kochaną. Myslelismy ze fajnie moze jakby byl Toi Toi i Rolka?

Rolka, Goga (od Van gogha), Chucky, w sumie nie wiem,,,,,

Agata :kotek:
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Pon sie 22, 2011 22:36 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Duzi (jeszcze) Uszatej,

jesteście... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Pon sie 22, 2011 22:43 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Czuwam :lol:
Toi Toi i Muszelka? :wink:
Imię przyjdzie.

Wspaniale, że nie reagują na siebie. Najprostsza droga do pokochania. U mnie wystarczyło, że Dosia się poruszyła, a Uszatka zwiewała galopem.
Nie będzie się Tojek czuł pokrzywdzony, że go Uszata na oknie podsiada? Może ją wyekspediować na drugie?
berushkaa pisze:Duzi (jeszcze) Uszatej,

jesteście... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Się podpisuję :D

Edit: pracuję dziś od rana do rana :( Jak mi się kręci w głowie, to wskakuję na forum, więc trzymam rękę na pulsie

jaaana

Post » Pon sie 22, 2011 22:53 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Jaaano, Koci Aniele, widzisz jak Uszatka świetnie trafiła :)
Tak bardzo się cieszę :dance: :dance2:
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Pon sie 22, 2011 22:59 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

O nie, kochana. Nie ze mną te numery :wink:
Status Kociego Anioła otrzymuje się przy fafnastu kotach jednocześnie :ryk:

jaaana

Post » Pon sie 22, 2011 23:08 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

agatka13 pisze:Witamy,

Kuwetka poszła dzisiaj w ruch i miseczki tez, okazało sie że Tojek ma lepsze jedzenie w misce niz uszatka a Uszatka lepsze niz Tojek. Nie chciała też siedzieć juz w pokoiku, wiec od poludnia do teraz kanapa wyglada tak:

Obrazek

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Uszata chodziła po domku, wpakowała sie do budki-domku, ktorego Tojek nie chcial nigdy uzywac, potem jednak stwierdzila ze zycie u nas toczy sie na kanapie (ma racje dziewczyna). Wiec tu lezy i mruczy. Interakcja z Tojkiem to powachanie sie i tyle, jutro posiedzi jeszcze w swoim pokoiku, a potem zostawimy drzwi otwarte i bedzie miala wybor! Wszystko w porzadku, dzisiaj dzien pieszczot. Leki wieczorne podane, Uszata definitywnie lubi poduszki, za pare dni sprawdzimy czy lubi szczoteczke do czesania. Jak naładuje lustrzanke to zrobie mala sesje i wrzuce troche fotek!!

Pierwsze koty za płoty :kotek:
kociaste przepiekne :)
czy wy macie dzieci? (przepraszam ze pytam), ale wsrod miauowej spolecznosci znajduja sie osoby swiecie przekonane o tym, ze na kazdego czlonka rodziny musi przypadac kot, czyli jesli model rodziny to 2+2 to kotow powinno byc 4, zeby kazdy mial swojego kicka :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sie 22, 2011 23:09 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

agatka13 pisze:
Pierwsze koty za płoty :kotek:

Gibutkowa pisze:Raczej pierwsze koty na kanapie :D SUPER!!! Oby tak dalej :ok:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pon sie 22, 2011 23:11 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

agatka13 pisze: a my jak wybudujemy nasz domek to zrobimy Fivkowy zakątek bo widać jest potrzeba!

:1luvu: :1luvu: dokladnie tak, nie wiem czemu ale wiele ludzi panicznie sie boi fiv. Ok, rozumiem-niewiedza i brak doswiadczenia, ale jak sie chce, to sie i ten "problem" rozwiaze :ok:

Kociara82

Post » Pon sie 22, 2011 23:11 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Amika6 pisze:
Tojek i Taszka całkiem fajnie do siebie pasuje :D

tak z rosyjska brzmia te imiona :ryk:

Kociara82

Post » Pon sie 22, 2011 23:13 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

berushkaa pisze:
Poker71 pisze:
jaaana pisze:Co do imienia, to Agatka na pewno wymyśli coś odlotowego, wierzę w Jej możliwości :lol:

Nie, nie będę robić za wścibską teściową.
Nie będę się dopytywać 5 razy dziennie, co słychać :wink:

przyznaj się ile razy na godzinę powstrzymujesz sie przed zadzwonieniem ? :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: dobreeeeeee :ok: :ok: :ok:

tojek i rolka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: az sie poplakalam ze smiechu :ryk: :ryk: :ryk:
czego to czlowiek nie wymysli, no, ale jak ktos potrafi kotke nazwac imieniem NYLON a kocurka MELON? :ryk: :ryk: :ryk: po,yslowosc ludzka nie zna granic :)

Kociara82

Post » Pon sie 22, 2011 23:16 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Oba parapety sa juz wolne, ale tylko jeden cieszy sie ogromna popularnoscia! Widok zapiera podobno dech w piersiach, cmy same wlatuja do pyszczka, sloneczko ogrzewa od uszu (jak sie ma) po sam ogon (równiez jak sie ma), a ten drugi parapet, zlokalizowany 15 cm dalej to chyba jakas kicha :twisted:
A Toj siedzi i oczy powieksza, pyszczek otwiera w zdziwieniu, poniewaz inteligencja nie jest jego najmocniejsza strona wiec Uszata ma przewage. Usia chodzi po domu jak krolowa a Tojkowi oczy rosna i rosna.

Odmeldowuje sie
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Post » Pon sie 22, 2011 23:23 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

Pierwsze koty za płoty :kotek:[/quote] kociaste przepiekne :)
czy wy macie dzieci? (przepraszam ze pytam), ale wsrod miauowej spolecznosci znajduja sie osoby swiecie przekonane o tym, ze na kazdego czlonka rodziny musi przypadac kot, czyli jesli model rodziny to 2+2 to kotow powinno byc 4, zeby kazdy mial swojego kicka :D[/quote]

Nie mamy , tylko kotki, siwa czupryna Adasia zmyla, ale my dosc mlodzi jestesmy :)
Wiec ja mam Tojka, Tojek ma Uszata, ojej Adas nikogo nie ma........buuuu

Tak naprawde to mamy jeszcze 2 koty u mojej mamy i kolejne 2 u mamy Adasia, wiec razem 6!!!
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Wto sie 23, 2011 12:37 Re: przygarniemy spokojną kotkę z FIVEM

czyli jeszcze wszystko przed wami :)

jeszcze pewnie kiedys zapragniecie 3-go kota do towarzystwa :ok: :ok:
a jak tam dzis relacje kocio-kocie?

Kociara82

[poprzednia][następna]