Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Jus-jak się już obudziłaś to pomyśl że moje stado GŁODUJE![]()
![]()
i to przez Ciebie
![]()
![]()
,ktoś musi być winny,no nie
![]()
![]()
![]()
poproszę za stówę royala (jak zwykle byle z hairballem i outdorem ) i animondę adulta 15kg![]()
cieszę się bardzo że kicie mają tyle ogłoszeń dzięki moim wspaniałym Ogłoszeniotwórcom![]()
![]()
![]()
![]()
teraz Cowboy,Carla,i Funio bo wszyscy już gotowi, a dziś na sterylkę pomykają Kulka/Glizda i Burania z grzybów a więc i one obie poproszą o pakiecik (jeśli by domek Burani nie wypaliłtfu,tfu,tfu
)
obiecałam dziewczynom z Palucha mocno się rozkocić bo mają straszny sajgon-ok.100 kotów jest na Paluchunie licząc kociaków..podobno przez wakacje ludzie przynosili po kilka dziennie a brali 1-go,2 tygodniowo
![]()
niestety promys się absolutnie już z nikim nie socjalizuje- z moimi -bez szans, Sznycla wprowadził w deprechę-aż bidula nie schodził z wysokiego parapetu nawet na koopę-musiała biegiem interweniować, a ostatnio nawet Ciumola wproiwadził w stres-Ciumol z miziaka i ciumciaka stała się kotem agresywnym-nawet mnie,która mogła z nia zrobić wszystko przy piellęgnacji oczka, nie dała się pewnego dnia pogłaskać. Dlatego Promyk mieszka obecnie sam ale tak być przecież nie moze bo to nie jest dobre ani dla niego ani ja nie mogę sobie pozwolić na wyłączenie 1 pomoieszczenia tylko dla Księciunia.
Wyczerpałam już limit możliwych wariantów i prób socjalizacji dlatego i promysiowi trzeba walnąc najlepszy na świecie pakiecik.
Jest zdrowy jak konik-nawet więcej-jest jak tornado-wszystko co na jego drodze ulega zniszczeniu,a więc musi pójść na jedynaka i do człowieka który będzie mu wiernie i chetnie służył
![]()
smutne to bo nie tego chcieliśmy, ale u mnie nie dostanie już więcej szczęścia a bycie wiecznym tymczasem to nie jest fajny los-on zasługuje na lepszy.
Gibutkowa pisze:U nas jest 200 dorosłych i 50 maluchów (teraz już troszkę mniej). Smartinku trochę perypetii byłoale dziś wyszły do Ciebie pocztą 2 paczki, także oczekuj
I sooorki że tak późno
alem naprawdę kombinowała jak koń pod górę
Marcelibu pisze:Nie dziw się, że chcemy wiedzieć, kto był beneficjentem karmy. Głosowałam - chciałabym wiedzieć. Nie rozumiem jednej rzeczy - dlaczego robi się z tego tajemnicę. Dlaczego nie można napisać kto naprawdę otrzymał? Proszę o szczerą odpowiedź i tak potraktować moje pytanie. Bez złośliwości - przynajmniej po mojej stronie.
Mruczeńka1981 pisze:Ania Wrocław-oddział wolontariuszy z Wrocławia
Jasdor
Fredziolina
Gibutkowa pisze:Co do karmy mokrej na ten przykład - u nas sprzedają same polędwiczki z kurczaka po 16zł za kilo, wychodzi zatem 1,60zł za 100g. czystego mięsa. Jak kot jest na w miarę dobrym suchym to ma tam witaminy i minerały niezbędne, a jaka karma jest za 1,60zł za 100g? Nawet w sklepie taki Gourmet (z lepsiejszych) ponad 2 zeta.
smarti pisze:
i bardzo dziękuję Wam za taką ilość kuwetek-jak wiesz u mnie zawsze kuwetki sa mile widziane
przykro mi że tyle kłopotu z tym miałaś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 94 gości