Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
enjoy1516 pisze:tak kupke i siku robi normlanie dzięki masazykowi ciepła watka , matki nie ma , tylko problem polega na tym ze kiedy go znalazlem to mial duzo sily probowal sie ,,czołgac " i w ogole byl taki ruchliwy wmiare
animalon pisze:... ja ratowałam taką maliznę piersią z kurczaka - pokroiłam na wąziutkie surowe paseczki (krótkie) moczyłam w wodzie (konieczne nawodnienie) i wkładałam do pyszczka - koteniek najpierw ssał jak cycka a potem połykał - szybko nabrał sił i stanął na nóżki - po kurczaku nie ma koopki przez parę dni - mięso jest bardzo pożywne i bardzo dobrze przyswajalne - bez sensacji ...Ratuj go ! Powodzonka
enjoy1516 pisze:witam mam problem z kotkiem a wlasciwie kilku dniowym malenstwem , mianowicie chodzi o to ze kotek cale dni spi , malo je i przestal byc ruchliwy , po wizycie u wet i dostaniu glukozy był ruchliwy lecz na drugi dzien wszystko sie zmienilo . Kot cały czas spi i dosyc malo je , robi normlane kupki oraz siku , nie wiem co mam teraz zrobic? bardzo dziwi mnie jego zachowanie wygląda jakl by nie mial siły na nic
Koszmaria pisze:animalon pisze:... ja ratowałam taką maliznę piersią z kurczaka - pokroiłam na wąziutkie surowe paseczki (krótkie) moczyłam w wodzie (konieczne nawodnienie) i wkładałam do pyszczka - koteniek najpierw ssał jak cycka a potem połykał - szybko nabrał sił i stanął na nóżki - po kurczaku nie ma koopki przez parę dni - mięso jest bardzo pożywne i bardzo dobrze przyswajalne - bez sensacji ...Ratuj go ! Powodzonka
Animalon,ten kociak ma kilka dni,nie tygodni...
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran i 118 gości