POGORZELICA- potrzebna pomoc, zapłacę za wszystko

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 0:31 POGORZELICA- potrzebna pomoc, zapłacę za wszystko

Moja Mama wróciła wczoraj z urlopu, który spędzała w ośrodku Enei w Pogorzelicy. Zauważyła kotkę, kocura i 3 kociaki - jej zdaniem w dobrym stanie, dokarmiane i zdrowe. Próbowała rozmawiać o kastracji, ale nikt nie chciał się przyznać do bycia opiekunem kotów... jej zdaniem pracownicy prezentują podejście pt. koty są.

Stąd moja, a właściwie nasza prośba- jeśli ktoś mieszka blisko albo w najbliższym czasie wybiera się w tamte rejony, będę wdzięczna za organizację sterylki przynajmniej dla mamy maluchów, zastanawiam się też nad wczesną kastracją ewentualnych kociaków płci żeńskiej. Koszty pokryję.

Mam nadzieję, że ten wątek nie zostanie odczytany jako "weźmy się i zróbcie" - Mama zrobiła wszystko, co mogła, niestety nie miała sprzętu ani możliwości organizacyjnych...

z góry dziękuję za wszelką pomoc :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon sie 22, 2011 13:51 Re: POGORZELICA- potrzebna pomoc, zapłacę za wszystko

ważne! podnoszę!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon sie 22, 2011 14:11 Re: POGORZELICA- potrzebna pomoc, zapłacę za wszystko

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto sie 23, 2011 9:50 Re: POGORZELICA- potrzebna pomoc, zapłacę za wszystko

:!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17