Moderator: Estraven
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:A z czego te kotlety?
Schabowe. Były wczoraj. Nie dla kotów.
kamari pisze:Weź pożycz mężachociaż raz na miesiąc. Głodna jestem jak cholera. A golonkę w piwie umie? Albo żeberka....

Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Weź pożycz mężachociaż raz na miesiąc. Głodna jestem jak cholera. A golonkę w piwie umie? Albo żeberka....
Golonki nie umie - nikt z nas tego dania nie lubi.
Ale żeberka robi pyszne
Bazyliszkowa pisze:Zapraszam, tylko największe jest prawdopodobieństwo, że trafisz na jakieś szybkie danie typu makaron z sosem pomidorowymNo chyba że złożysz specjalne zamówienie
Pod warunkiem, że mięsnym Bazyliszkowa pisze:Kulokot zaprasza na film pt. "Mir Murka gotuje obiad".
W roli głównej panna Mir Murka, w roli absolutnie drugoplanowej - mój TŻ.
http://www.youtube.com/watch?v=yAN9g8vXtuc

Bazyliszkowa pisze:U nas jest za gorąco.
To znaczy - dla mnie za gorąco.
Koty są odmiennego zdania.
Bazyliszkowa pisze:Jakiś czas temu pisałam, że Mir Murka - nie wiadomo dlaczego - zaczęła lizać różne przedmioty, jak kalendarz, aparat fotograficzny, książki itp. Dopiero dziś udało mi się dotrzeć do informacji, że przyczyną może być niedobór żelaza, co w przypadku MM jest bardzo prawdopodobne, jako że ostatnie badania pokazały początki anemii. Będę musiała poprosić o oznaczenie poziomu żelaza przy najbliższej okazji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości