puszatek pisze:Plamek waży 5 kg![]()
to ile waży Puś
![]()
czym Ty ich karmisz, że one takie dorodne...
Tak, Plamo tyle waży...troche ponad

Punio to 7 kilo ciałka do kochania

Basia, ja tu nie napiszę, czym je karmię, bo by mnie zlinczowano

Marysiu-pięęęękne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:Plamek waży 5 kg![]()
to ile waży Puś
![]()
czym Ty ich karmisz, że one takie dorodne...
puszatek pisze:ale czy to nasza wina, że np. moje koty nad Bozitę przedkładają łyskasa...
puszatek pisze:dobrze, że tylko Plamekinaczej byś...nic nie zjadła
![]()
![]()
puszatek pisze:a oddasz![]()
![]()
Zosię albo Punia
Bianka 4 pisze:A ja niedawno wróciłam z długiego spaceru z psiakami, wybiegały się za wszystkie czasy, ledwo do domku doszłyZa to mnie komary zeżarły
![]()
Kamari widoczek przepiękny, gdzie takie cuda można zobaczyć?
Też uwielbiam samoloty, lubię na nie patrzeć i nimi latać. Nie mieści mi się w głowie jak to jest możliwe, że takie wielkie coś może wzbić się w powietrze i przelecieć takie odległości nie machając skrzydłamiBardzo lubię start i lądowanie, w międzyczasie jeżeli nie ma dobrej widoczności to troszkę nudno. Dlatego preferuję krótkie loty
![]()
Ostatnio znajoma leciała do brata do Anglii, była ciężko przerażona, bo to był jej pierwszy raz. Po powrocie stwierdziła, że to było tak wspaniałe uczucie, że później odważyła się na skok na bandżiJa na to się raczej nie odważę
Ale żeście się rozpisały... z moim postem próbuję się przebić już któryś raz
vip0 pisze:Tak poważnie, to Punio jest najbardziej spokojnym kotem, jakiego znam.
Nigdy się nie denerwuje, nie jest złośliwy, nigdy pierwszy z nikim nie zadziera...kocha absolutnie wszystkich i wszystko.
Oczywiście z racji jego gabarytów miłość Punia bywa uciążliwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości