^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 20, 2011 13:02 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

salix pisze:Istna może umieść ogłoszenie tutaj: http://www.mierzyn24.pl/e107_plugins/forum/forum_viewforum.php?23

Salix pomysł super ale jak się tam zalogować??? Albo jestem upośledzona albo nie ma tam niczego takiego :|
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Sob sie 20, 2011 13:04 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

To kto chce ze mną pojechać , mogę nawet podjechać po tego kto chce
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Sob sie 20, 2011 13:06 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg pisze:W sumie mieszkam niedaleko Ku Słońcu - mam też przeciez samochód. Moge pomóc - chce się ktoś umówić na łapanie?

Dopóki mam urlop - znaczy do jutra - jeżdżę tam rano i wieczorem. Wieczorem robi się tam średnio przyjemnie - na murki i ławeczki wylegają pijaczki i okoliczne karki. Okolica zakrzaczona i zaciemniona - konieczne posiadanie latarek. Jeśli już ktoś chciałby pomóc to wieczorami - im więcej nas tym lepiej, bezpieczniej szukać w tandemach.
Od poniedziałku poszukiwania będę kontynuowała tylko wieczorami - rano robota niestety...
Obrazek

Istna

Post » Sob sie 20, 2011 13:08 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Moge pojechac z tobą dziś i jutro wieczorem. Napisz mi sms-a . Podawałam numer przed spotkaniem działkowym
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Post » Sob sie 20, 2011 13:37 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Istna- mogę ci pomóc w poszukiwaniach, również wieczorem ( niestety, nie nocą bo nie będę miała dojazdu do domu po 11 :( ), przez ostatnie 5 tygodni łaziłam tam z psiakami więc chaszcze i ścieżki mam dosyć dobrze przerobione.
Tam pijaczki to najmniejszy problem- pomagali mi kiedyś tam śliwki zbierać ;) - tam od 19 wylegają na pola dziki i to jest największy problem :(
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Sob sie 20, 2011 13:39 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Istna wejdź na stronę główną i na dole masz rejestrację: http://www.mierzyn24.pl/e107_plugins/forum/forum.php

salix

Od: Nie cze 26, 2011 14:56

Post » Sob sie 20, 2011 13:56 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

sebriel pisze:Istna- mogę ci pomóc w poszukiwaniach, również wieczorem ( niestety, nie nocą bo nie będę miała dojazdu do domu po 11 :( ), przez ostatnie 5 tygodni łaziłam tam z psiakami więc chaszcze i ścieżki mam dosyć dobrze przerobione.
Tam pijaczki to najmniejszy problem- pomagali mi kiedyś tam śliwki zbierać ;) - tam od 19 wylegają na pola dziki i to jest największy problem :(

a daleko mieszkasz, masz samochód? Jak nie to może coś wymyslimy, moze ja podjadę...
A co do dziewczyn to:
1) jedziemy waszym samochodem - podjeżdżacie po mnie
2) jadę do mamy na Książąt, jak będę wracać to mogę zajechać po Istnę (niedaleko) i po Edytę - w sumie po drodze
3) ja podjezdżam po Sebriel i dojeżdżamy swoim samochdem na akcję ,wy swoim
Napiszcie mi szybko smsa czy zostajemy przy starym czy modyfikacja...
sebriel wyślę ci mój nr na pw
Obrazek

agajwg

Post » Sob sie 20, 2011 14:02 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

a tak oprócz tego - pomożecie mi ponosić bazar viewtopic.php?f=20&t=131962, tam jest ciężko...
Obrazek

agajwg

Post » Sob sie 20, 2011 14:07 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg pisze:
sebriel pisze:Istna- mogę ci pomóc w poszukiwaniach, również wieczorem ( niestety, nie nocą bo nie będę miała dojazdu do domu po 11 :( ), przez ostatnie 5 tygodni łaziłam tam z psiakami więc chaszcze i ścieżki mam dosyć dobrze przerobione.

a daleko mieszkasz, masz samochód? Jak nie to może coś wymyslimy, moze ja podjadę...
A co do dziewczyn to:
1) jedziemy waszym samochodem - podjeżdżacie po mnie
2) jadę do mamy na Książąt, jak będę wracać to mogę zajechać po Istnę (niedaleko) i po Edytę - w sumie po drodze
3) ja podjezdżam po Sebriel i dojeżdżamy swoim samochdem na akcję ,wy swoim
Napiszcie mi szybko smsa czy zostajemy przy starym czy modyfikacja...
sebriel wyślę ci mój nr na pw

Mieszkam przy Pilchowie, niestety,m nie posiadam samochodu . Na mierzyn spokojnie podjadę, ale fajnie, gdyby ktoś mógł mnie potem odwieźć .
Ok, to czekam na priva
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Sob sie 20, 2011 14:29 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za chęć pomocy :1luvu:
Weźcie latarki - łatwiej będzie o zmroku namierzyć go po oczach
Obrazek

Istna

Post » Sob sie 20, 2011 14:35 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

salix pisze:Istna wejdź na stronę główną i na dole masz rejestrację: http://www.mierzyn24.pl/e107_plugins/forum/forum.php

Salix - dziękuję, teraz mi się udało :ok:
Obrazek

Istna

Post » Sob sie 20, 2011 17:57 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Dziewczyny pamietacie o podrzucaniu mojego skromnego bazarku?... viewtopic.php?f=20&t=131962
Obrazek

agajwg

Post » Sob sie 20, 2011 21:11 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

No to trzymam mocne kciuki za owocne poszukiwania :ok: :ok: :ok: Sama bym chętnie poszła z Wami, ale mnie chłop nie puści...

A na bazarku chyba sama skuszę się na coś 8)
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Sob sie 20, 2011 21:21 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

poszukiwania zakończone niepowodzeniem :cry:
Obrazek

Istna

Post » Sob sie 20, 2011 21:38 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Strasznie to frustrujące jest. Zaglądamy 10x pod każdy krzak i w każdy kąt. Najgorsze to nie wiedzieć.

No i te siedliska rozmnażających się kotów - patrząc na okolicę i ludzi jacy tam mieszkają, nie spodziewałabym się nigdy, że zastanę tam niesterylizowane koty i to nie jedną czy dwie kotki, ale co najmniej dziesięć plus kociaki.:?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

[poprzednia][następna]