Nie no jakbym taki test usłyszała to by mnie szlag trafiłjoarkadia pisze: A ty możesz nie wiedzieć przecież kto jest ojcem, tylko matka jest jedna.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nie no jakbym taki test usłyszała to by mnie szlag trafiłjoarkadia pisze: A ty możesz nie wiedzieć przecież kto jest ojcem, tylko matka jest jedna.
villemo5 pisze:No to kochana masz jeszcze większy SZACUN u mnie, że gnoja jeszcze nie zabiłas na miejscu!!!!
A to znaczy, że jesteś wiele, wiele warta... Bo ja to bym już dawno miała wyrok na zasadzie; "gówno ruszysz, a za czlowieka pójdziesz siedzieć".
Nie bierz do bani!!! I trzymaj się mocno!!!![]()
I co to w ogóle jest, że nie chce uznać dziecka??? No ma koleś farta z życiu, że na mnie nie trafił
skwareek pisze:Nie no jakbym taki test usłyszała to by mnie szlag trafiłjoarkadia pisze: A ty możesz nie wiedzieć przecież kto jest ojcem, tylko matka jest jedna.![]()
![]()
. Jak można z takim tekstem wyjechać? Joarkadio trzymaj się i puszczaj te złote myśli mimo uszu...
joarkadia pisze:
Dziś Karina dała mi pospać AZ 8 godzin![]()
![]()
budząc się grzecznie na karmienie, wypijając całą porcję butelki i szybko zasypiając. Ja korzystałam z okazji i też się wyspałam
![]()
Mulesia pisze:villemo5 pisze:No ma koleś farta z życiu, że na mnie nie trafił
Albo na mnie. Proces o ustalenie ojcostwa ( i alimenty ) miałby jak w banku.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 123 gości