PAKT CZAROWNIC XXVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 20, 2011 20:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

joarkadia pisze: A ty możesz nie wiedzieć przecież kto jest ojcem, tylko matka jest jedna.
Nie no jakbym taki test usłyszała to by mnie szlag trafił :evil: :evil: :evil: . Jak można z takim tekstem wyjechać? Joarkadio trzymaj się i puszczaj te złote myśli mimo uszu...
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob sie 20, 2011 20:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Trini..
Odebrałam i jestem baaardzo szczęśliwa, jak widze to czarne footerko wyciągnięte błogo na kanapie..
Nawet nie wiesz jak się cieszę, i to że siedzi w koszyku z domu..
i urósł jak cholera, co do weta, to nie trzeba nic mu robić, można pomyśleć o pomponikach-umówić się na kastrację, ale to tak pod koniec września-ale sama zdecyduj kiedy..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob sie 20, 2011 20:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

villemo5 pisze:No to kochana masz jeszcze większy SZACUN u mnie, że gnoja jeszcze nie zabiłas na miejscu!!!!
A to znaczy, że jesteś wiele, wiele warta... Bo ja to bym już dawno miała wyrok na zasadzie; "gówno ruszysz, a za czlowieka pójdziesz siedzieć".
Nie bierz do bani!!! I trzymaj się mocno!!! :ok:

I co to w ogóle jest, że nie chce uznać dziecka??? No ma koleś farta z życiu, że na mnie nie trafił :twisted:

Albo na mnie. Proces o ustalenie ojcostwa ( i alimenty ) miałby jak w banku. :twisted:

Trzymaj się dzielnie i nie daj sobie wmówić żadnych głupot. :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob sie 20, 2011 20:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

skwareek pisze:
joarkadia pisze: A ty możesz nie wiedzieć przecież kto jest ojcem, tylko matka jest jedna.
Nie no jakbym taki test usłyszała to by mnie szlag trafił :evil: :evil: :evil: . Jak można z takim tekstem wyjechać? Joarkadio trzymaj się i puszczaj te złote myśli mimo uszu...

Zapewniam, że takim tekście to NIE mnie by szlag trafił... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Joarkadio jesteś bardzo dzielna. Z uwagi na dobro dziecka ja bym mu tego nie popuściła... Ale gnój.... Jesteś bardzo dzielna, że go tolerujesz. Naprawdę Ciebie podziwiam i nie dołuj się kobieto!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob sie 20, 2011 21:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

GŁOSOWANIE SIERPIEŃ 2011

1. :arrow: Kandydata można zgłosić ponownie [po wygraniu głosowania] po:
A. 1/2 roku :arrow: 10

B. 1 roku :arrow: 3

2. :arrow: "Strażniczki skarpety" :

alix76 :arrow: 4

AYO :arrow: 10

becia_73 :arrow: 7

bolkowa :arrow: 1

jasdor :arrow: 10

shira3 :arrow: 7

GŁOSOWAŁY : :arrow: skwareek, Dzyśka, pomponmama, Annazoo, AniHili, Mulesia, psiama, józefina1970, charm, villemo5, trinity36, joarkadia, dolabra,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Sob sie 20, 2011 21:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Ja głosuję następująco:

1. A - pół roku
2. Jasdor, AYO, shira3
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob sie 20, 2011 21:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

GŁOSOWANIE SIERPIEŃ 2011

1. :arrow: Kandydata można zgłosić ponownie [po wygraniu głosowania] po:
A. 1/2 roku :arrow: 11

B. 1 roku :arrow: 3

2. :arrow: "Strażniczki skarpety" :

alix76 :arrow: 4

AYO :arrow: 11

becia_73 :arrow: 7

bolkowa :arrow: 1

jasdor :arrow: 11

shira3 :arrow: 8

GŁOSOWAŁY : :arrow: skwareek, Dzyśka, pomponmama, Annazoo, AniHili, Mulesia, psiama, józefina1970, charm, villemo5, trinity36, joarkadia, dolabra, Nemi,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Nie sie 21, 2011 5:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

dolabra pisze:Trini..
można pomyśleć o pomponikach-umówić się na kastrację, ale to tak pod koniec września-ale sama zdecyduj kiedy..

8O 8O 8O 8O 8O :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: to jest potwarz!ObrazekFoch jak cholera. :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie sie 21, 2011 6:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Joarkadio ja też spotykam się z moim byłym mężem, chodzimy razem z małą we troje do kina, na wycieczki itd. Robię to dla niej, ale on się nigdy tak nie zachowywał jak ten twój dekiel. Myślę sobie, że w takiej sytuacji bym odpuściła kontakty - on będzie również małej odbierał pewność siebie i poczucie własnej wartości. :? Tak sobie myślę, że można dziecko wychować bez ojca, na silną i dumną kobietę, ale z takim ojcem będzie trudniej. Jesteś na miejscu, znasz sytuację najlepiej, jesteś MAMĄ i to ty wiesz, co dla twojego dziecka będzie najlepsze. Więc my sobie tu tylko piszemy, co byśmy zrobiły, ale... to ty musisz podjąć decyzję i jaka by ona nie była, jej konsekwencje poniesie Kari. Trzymam kciuki - bądź silna. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie sie 21, 2011 7:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Podsumuje to tak; Kretynów nie sieją, sami się - niestety - rodzą.....
Dziś Karina dała mi pospać AZ 8 godzin 8O 8O 8O budząc się grzecznie na karmienie, wypijając całą porcję butelki i szybko zasypiając. Ja korzystałam z okazji i też się wyspałam :D
W czasie karmienia ostatniego przyplątał się Chmurek - 3 miesięczny tymczas i z naboznym zdumieniem i wielką ciekawością patrzył się na jedzącą Karinkę. Próbował złapać koniuszek pieluszki poruszany ruchami jej rączek, obwąchiwał małą i gdybym mu pozwoliła to pewnie wszedłby na mała :twisted: Na razie proces socjalizacji przebiega prawidłowo, ale wolę niczego nie przyspieszać, niech koty zrozumieją, że to nie nowe kocie na które można syczeć :wink: Wszystkie cztery koty są bardzo grzeczne, choć na dystans.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie sie 21, 2011 8:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

joarkadia pisze:
Dziś Karina dała mi pospać AZ 8 godzin 8O 8O 8O budząc się grzecznie na karmienie, wypijając całą porcję butelki i szybko zasypiając. Ja korzystałam z okazji i też się wyspałam :D

Brawo Karinka.
Joarkadio. Korzystaj z każdej wolnej chwili, by pospać. :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie sie 21, 2011 8:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Normalnie czuję się jakbym spała całą dobę :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie sie 21, 2011 9:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Mulesia pisze:
villemo5 pisze:No ma koleś farta z życiu, że na mnie nie trafił :twisted:

Albo na mnie. Proces o ustalenie ojcostwa ( i alimenty ) miałby jak w banku. :twisted:

To jest nas trzy :twisted: Joarkadio, wierze ze postapisz jak najlepiej w tej sytuacji... Nie pozwalaj soba dyrygowac. To TWOJA corka,owszem on tez dorzucil sie ze swoim materialem genetycznym ale na szacunek tez sobie trzeba zapracowac.
Nie jestes beznadziejna. Nazwij corke jak chcesz, zyj jak chcesz. Jestes madra i wrazliwa kobieta ktora wlasnie zaczyna odkrywac w sobie nieznane poklady sily... Jestem przekonana ze bedzie to najmadrzej wychowana Waclawa na swiecie :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie sie 21, 2011 9:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

pomponmama pisze:
można pomyśleć o pomponikach-umówić się na kastrację, ale to tak pod koniec września-ale sama zdecyduj kiedy..

8O 8O 8O 8O 8O :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: to jest potwarz!ObrazekFoch jak cholera. :evil:

...o tym samym pomyslalam... :P 8)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie sie 21, 2011 9:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

solangelica pisze:
pomponmama pisze:

...o tym samym pomyslalam... :P 8)

Dzięki siostro za zrozumienie i wsparcie w tej trudnej dla mnie chwili :cry: Tak spostponować mojego Pompona... Dolabra...Obrazeknie zapomnę ci tego szybko jędzo... :evil: I pomszczę tą zniewagęObrazek Siem domagam satysfakcji! Na ubitej ziemi!Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]