Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Na wątku nerkowym wyczytałam (choć nie pytałam o to jeszcze wetki), że zaleca się podawanie tranu (a właściwie oleju rybiego) nerkowcom. Dobrze, jeśli zawiera wit. E, natomiast nie powinien mieć innych dodatków witaminowych. Może być taki: http://www.doz.pl/apteka/p45504-Tran_Gr ... lki_80_szt
selene00 pisze:Tran to omega3. O ile pamięć mnie nie zawodzi, to omega3 podaje się kotom nerkowym.
Tran jest składnikiem karmy RC Renal.
kamari pisze:Muszę to publicznie napisać - kocham mojego męża.
jasdor pisze:kamari pisze:Muszę to publicznie napisać - kocham mojego męża.
A co w tym dziwnego? Na dodatek za takie działania (półeczka) ja tez przyłączam się do kochania Twojego męża
![]()
jokototo pisze: Tran na pewno się Heńkowi spodoba, tylko czy nie obliże i nie wypluje tego mniej pysznego dodatku
jokototo pisze:półeczki .... jak bym umiała to bym zrobiła moim zwierzakom półeczki na różnych wysokościach i pod różnym kątem wokół całego pokoju. Na razie największym problemem jest obsługa wiertarki udarowej bo za słabo dociskam i zamiast finezyjnego otworu pod kołek uzyskuję jakiś megakrater
. Tran na pewno się Heńkowi spodoba, tylko czy nie obliże i nie wypluje tego mniej pysznego dodatku
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 29 gości