» Pt sie 19, 2011 9:53
Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka
Gabinet zablokowalam na rowna godzine. A co:-)
Gad - utyl, jest przeraźliwie zdrowy. I moja p. wet powiedziala, zebysmy juz jej daly spokoj. JEST ZDROWY. KONIEC
Ja se chcemy to mozemy sobie ta jedna jedyna widoczna wsrod morza futra zmianke smarowac clotrimazolem. Prosze bardzo - nie zaszkodzi.......Ale generalnie - to dajcie juz spokoj kobiety........tak to brzmialo - mniej wiecej
Amelka - do oczu atecortin. Do uszu oridermyl ( i przez bite 3 tyg i mam sie nie wyglupiac. ) Owszem sa niemal idealne, ale to dziadostwo lubi miec nawroty. 3 tygodnie i bez gadania.
Utyla:-). Wazy tyle ile wazyla z 4 kociakami .........czyli utyla. Ostatni supelek szwu zdjety.
Zostala pobrana krew do badania. Nie wiem co bedzie tam badane, ale p. wet wie. Krew byla rzadka.......co oznacza anemie. Moze byc po ciazy. Moze byc ogolna. Bo umowmy sie, ten kot jest wyniszczony.
Zrobione zostaly testy ( o bialaczke podejrzewana byla).UJEMNE UFFFFFFFFFFFFFF
Kiel jest oczywiscie do usuniecia. Ale nie w tej chwili. Po szczepieniach, odkarmieniu, za jakis czas. Tragedia to nie jest. Ale zrobic trzeba bez gadania. Oczywiscie jest tam stan zapalny, ale nie wymaga podawania antybiotyku teraz. Owszem wymaga 3 - 5 dni przed zabiegiem.
Zostala zaszczepiona. Dostalam srodki na odrobaczenie - do podania we wtorek.Acha zostala zaszczepiona tricatem - bo :
- im mniej chorob do zabezpieczenia tym szybciej dziala - a generalnie chodzi o to, zeby ona przynajmniej podstawowe miala. Potem sobie mozna do upojenia doszczepiac.
Potem zostanie jeszcze raz odrobaczyc i zaszczepic 2 raz.
Nooo to trzymac kciuki za wyniki. To ze bedzie bez rewelacji to jakby jasne. Chodzi o to, zeby nic strasznego nowego nie wyszlo.
Na moje oko, to ona jest po prostu zaniedbana koszmarnie. I przyznac musze, ze jakby lepiej wyglada.
Jezdzic autem nie lubi ( troche sie drze, ale w porownaniu z moja Andzia to jest nic), pobierania krwi tez nie lubi.
Zaplacilam dzis za nia 184 zl.Mam rzecz jasna kwitek. Amelka ma bardzo ladna ksiazeczke z wszystkimi wpisami.
Gad za darmoche mial kontrole.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"