miszelina pisze:Lolek juz w domu własnym![]()
Wiwat!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi, masz gdzieś linka do tej decyzji sanepidu odnośnie psich kup? Sprawa dość pilna.
Kocuria pisze:mam potencjalną chętną - chętne właściwie, bo to dwie siostry - na kota/kotkę. dziewczyna to znajoma ze studiów mojego tż'ta, mówi, że bardzo rozsądna babka.
płeć nieistotna - ważne, żeby był starszy (chcą uratować jakąś kocią biedę) i koniecznie lubił inne zwierzaki (będzie z nimi jeździł do pięciokotnego domu rodzinnego na święta, wakacje itp.). chciałyby, żeby był miziasty.
wpadł im w oko ryjek, ale on już niestety niedostępny, prawda?swoją drogą, czemu jego anons nadal wisi?
milu pisze:Wróciłam do życia i forum![]()
Z workami kicha - może rzeczywiście odkażacz plus podwójny worek zadziała? Czy na dziś/jutro jest jakaś określona polityka, co mam zrobić ze śmieciami?
Może miałoby sens postawić na Kocimskiej "swój" śmietnik, wyrzucać tam zapakowane efekty sprzątania w porządnie zawiązanych workach, a raz w tygodniu do dużego grubego nieprzezroczystego worka i na śmietnik? Może mieszkańcom chodzi o to, że te kupy widać (czuć) w śmieciach, a widać je tak naprawdę codziennie?
_namida_ pisze:Ja mogę wziąć, a komuś odstąpić M, które za duże.
Kocuria pisze:czy dzisiaj/jutro na kociarni będzie potrzebny królik?
ja tego sama nie wezmę, muszę zaangażować tż'ta, a on pracuje, więc muszę wiedzieć jak najszybciej jeśli ona ma wrócić?
miszelina pisze:Kocuria pisze:czy dzisiaj/jutro na kociarni będzie potrzebny królik?
ja tego sama nie wezmę, muszę zaangażować tż'ta, a on pracuje, więc muszę wiedzieć jak najszybciej jeśli ona ma wrócić?
Nie, dzisiaj potrzebny nie będzie. Jest wolna klatka po Misiu, którego Milu zawiozła do weta. Źle z nim było
Misu tam zostanie, więc na razie klatka jest pusta.
pluskwa6 pisze:gdyby ktoś chciał koszulkę AFN rozmiar S noszoną 2 razy to proszę o info - chętnie odstąpię![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 96 gości