SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2011 12:27 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

drrrrynnnn drrrryyynnnnnnnnnnnn domku nie krepuje sie :D :D :D :D
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw sie 18, 2011 15:04 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

tak..bezdomniaków cała masa..a ludzi chętnych pomóc mniej...gdyby mój syn nie był uczulony miałabym w domu pewnie mały schron :) a tak jestem w tej kwestii ograniczona..
będąc w poniedziałek na działce ktoś podrzucił w kartonowym pudełku na śmietnik 5 kociaczków..jak można być takim podłym człowiekiem..ech..przyjechała policja i je zabrała..pewnie pod igłę..ja dowiedziałam sie o tym wieczorem,nikt nie chciał mi powiedzieć o tym z rodziny, z wiadomych powodów..bo z pustymi rękami bym z tej działki na pewno nie wyjechała :cry: wyć się chce z tej niemocy...
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Czw sie 18, 2011 15:08 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

mania1979 pisze:tak..bezdomniaków cała masa..a ludzi chętnych pomóc mniej...gdyby mój syn nie był uczulony miałabym w domu pewnie mały schron :) a tak jestem w tej kwestii ograniczona..
będąc w poniedziałek na działce ktoś podrzucił w kartonowym pudełku na śmietnik 5 kociaczków..jak można być takim podłym człowiekiem..ech..przyjechała policja i je zabrała..pewnie pod igłę..ja dowiedziałam sie o tym wieczorem,nikt nie chciał mi powiedzieć o tym z rodziny, z wiadomych powodów..bo z pustymi rękami bym z tej działki na pewno nie wyjechała :cry: wyć się chce z tej niemocy...

niestety kochanei doskonale Cie rozumiem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ale pomysl, ze gdyby nie Ty szylunka nadal (jesli nadal) blakala by sie pod przedszolem :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Czw sie 18, 2011 15:14 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

Żeby miały choć domek tymczasowy ,wtedy spokojnie można by było czekać telefony , które na pewno będą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Czw sie 18, 2011 18:33 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

gdyby nie ludzie miały by spokój w tej piwnicy,ciepło,koleżanka pilnuje by miały wodę i jedzenie,nawet kuwetkę mają w piwnicy i korzystają :D ale wiecie jak jest...dziś są a jutro mozę ich nie być...
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Czw sie 18, 2011 18:56 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

Bardzo szkoda,że nadal nikt nie chce dać dziewczynom chociaż DT :( Muszą coś znaleźć .Oswojone kotki naprawdę nie mogą być na ulicy
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Czw sie 18, 2011 20:05 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 19, 2011 11:50 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

Maniu wlasnei przeczytalam njusa na fb :1luvu: :1luvu: :1luvu: kiedy bedzie cosik wiecej wiadomo :?: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ogonia

Post » Pt sie 19, 2011 12:12 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

tak,jest światełko w tunelu :ok: przekazałam zainteresowanej Pani nr telefonu Carmen,ona przeprowadzi wizytę przed adopcyjną. Pani zgadza sie na wizyte i umowę też . dobrze by było by Carmen namówiła Panią do wzięcia dwóch koteczek :kotek: czekam na wieści juz z wizyty przed adopcyjnej :1luvu: jak się rozumie tylko dobre wieści :1luvu:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Pt sie 19, 2011 12:16 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

mania1979 pisze:tak,jest światełko w tunelu :ok: przekazałam zainteresowanej Pani nr telefonu Carmen,ona przeprowadzi wizytę przed adopcyjną. Pani zgadza sie na wizyte i umowę też . dobrze by było by Carmen namówiła Panią do wzięcia dwóch koteczek :kotek: czekam na wieści juz z wizyty przed adopcyjnej :1luvu: jak się rozumie tylko dobre wieści :1luvu:

oby dwie :ok: :ok: :ok: one sa tak zwiazane ze soba, nie mozna ich rozdzielac :1luvu: :1luvu: :1luvu: Carmen trzymam kciuki za Ciebie :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: a kiedy bedzie cosik wiadomo :oops:

ogonia

Post » Pt sie 19, 2011 12:21 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

jak tylko coś będę wiedziała Ogoniu od razu tu skrobnę,albo smsem Ci przekażę :ok: :kotek:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Pt sie 19, 2011 12:22 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

No to :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 19, 2011 12:26 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

tak bardzo bym chciała aby się udało..a jak by poszły razem w pakiecie do adopcji to szczyt szczęścia :1luvu:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Pt sie 19, 2011 12:26 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

mania1979 pisze:jak tylko coś będę wiedziała Ogoniu od razu tu skrobnę,albo smsem Ci przekażę :ok: :kotek:

koffam Cie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ogonia

Post » Pt sie 19, 2011 12:35 Re: OBIE BEZ DACHU NAD GŁOWĄ ,SZUKAMY DT/DS BANERKI STR 5

ogonia pisze:
mania1979 pisze:jak tylko coś będę wiedziała Ogoniu od razu tu skrobnę,albo smsem Ci przekażę :ok: :kotek:

koffam Cie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: będziesz na bieżąco informowana,
już moja w tym głowa byś o wszystkim wiedziała :ok:
Obrazek
Obrazek

mania1979

[poprzednia][następna]