Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mania1979 pisze:tak..bezdomniaków cała masa..a ludzi chętnych pomóc mniej...gdyby mój syn nie był uczulony miałabym w domu pewnie mały schrona tak jestem w tej kwestii ograniczona..
będąc w poniedziałek na działce ktoś podrzucił w kartonowym pudełku na śmietnik 5 kociaczków..jak można być takim podłym człowiekiem..ech..przyjechała policja i je zabrała..pewnie pod igłę..ja dowiedziałam sie o tym wieczorem,nikt nie chciał mi powiedzieć o tym z rodziny, z wiadomych powodów..bo z pustymi rękami bym z tej działki na pewno nie wyjechaławyć się chce z tej niemocy...
mania1979 pisze:tak,jest światełko w tuneluprzekazałam zainteresowanej Pani nr telefonu Carmen,ona przeprowadzi wizytę przed adopcyjną. Pani zgadza sie na wizyte i umowę też . dobrze by było by Carmen namówiła Panią do wzięcia dwóch koteczek
czekam na wieści juz z wizyty przed adopcyjnej
jak się rozumie tylko dobre wieści
mania1979 pisze:jak tylko coś będę wiedziała Ogoniu od razu tu skrobnę,albo smsem Ci przekażę![]()
ogonia pisze:mania1979 pisze:jak tylko coś będę wiedziała Ogoniu od razu tu skrobnę,albo smsem Ci przekażę![]()
koffam Cie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, fruzelina i 719 gości