Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 18, 2011 17:14 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Czekam na wynik posiewu...w sobotę już powinno coś być wiadomo ... boję się, że to kolejne zapalenie jelit, tylko nie wiadomo jakie..wirusowe? bakteryjne czy grzybicze... :( nie chcę, żeby leczyć go w ciemno, bo już tyle leków brał ....

Bardzo dobra decyzja :ok: Żeby to było szybko wyleczalne :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 18, 2011 19:00 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dopiero przeczytałam :( :(
Ziabolku, biedaku, trzymaj się skarbie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sie 18, 2011 20:53 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Nie jest dobrze ... :( ... jeszcze nigdy nie widziałam u Ziabolka tak smutnych oczu, wiem, że dzisiaj cierpi ... Ma strasznie zagazowane jelitka, wymiotował, ale inaczej niż zwykle (inny kolor - jakiś taki kremowy)... i w kuwecie znowu sam cuchnący śluz ... Jutro rano się wenflonujemy ...jeżeli jeszcze znajdzie się jakiś kawałek drożnej żyły... Kciuki bardzo, bardzo potrzebne ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw sie 18, 2011 20:55 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Małe biedactwo kochane. Kciuki mocne za Pokerka są cały czas
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Czw sie 18, 2011 20:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moje macie zawsze i wszędzie!!! Pokerku, kochanie, jak Ci pomóc? Serce mi pęka jak czytam takie złe wiadomości :crying:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw sie 18, 2011 21:00 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dziękuję za to, że jesteście z nami ... Dlaczego znowu się wszystko wali ... już było w miarę stabilnie ....Może ja jestem jakaś "trędowata" ... bo ile razy odważę się powiedzieć, że Pokerek dobrze się czuje, to od razu jest kryzys...a wczoraj właśnie powiedziałam ... Wiem, że to głupie ... :(
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 18, 2011 21:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mocno, mocno i ogromnie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 18, 2011 21:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Przecież to nie Twoja wina, Ty robisz dla Pokerka tak bardzo dużo. Wszyscy wiemy, kto ponosi winę za Jego stan zdrowia. Nawet sobie nie wyobrażam, jak się czujesz, jak bardzo się denerwujesz i boisz o Ziabolka... Gdyby dobre myśli mogły przekształcić się w coś realnego, pomóc w powrocie do zdrowia...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw sie 18, 2011 21:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Katarzynko i my z Zulusiem mocno trzymamy kciuki za Pokerka... :ok: :ok: :ok:
Trzymaj się cudny Kociaku!!!

Wiem o czym piszesz...
Mam takie same odczucia, kiedy tylko powiem, że jest lepiej, za chwilę okazuje się, że jest gorzej... :roll:
Przypadek jest tylko batem, którego przeznaczenie używa do popędzenia tego, co i tak nieuchronne...

Hakita

Od: Pt lut 09, 2007 13:00

Post » Czw sie 18, 2011 21:10 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Dziękuję za to, że jesteście z nami ... Dlaczego znowu się wszystko wali ... już było w miarę stabilnie ....Może ja jestem jakaś "trędowata" ... bo ile razy odważę się powiedzieć, że Pokerek dobrze się czuje, to od razu jest kryzys...a wczoraj właśnie powiedziałam ... Wiem, że to głupie ... :(

Wiesz Kasiu,ja też nieraz myślę o sobie że jakaś pechowa jestem bo oba koty ja wybrałam i oba coś nie tak z jelitami :( Ja też jak wspomnę że lepiej to zaraz jest gorzej :roll:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw sie 18, 2011 21:34 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu, a nie możesz podać Ziabolkowi espumisan na te zagazowane jelita.
Nie powinien zaszkodzić (nawet niemowlakom można go dawać), a przyniósl by ulgę kotusiowi.

Trzymam mocno :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw sie 18, 2011 21:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Amika6 pisze:Kasiu, a nie możesz podać Ziabolkowi espumisan na te zagazowane jelita.
Nie powinien zaszkodzić (nawet niemowlakom można go dawać), a przyniósl by ulgę kotusiowi.

Podałam ... i jeszcze na noc diarsanyl podam... polprazolu dzisiaj nie będzie... Umyłam pupinę, bo strasznie była zaklejona i śmierdząca ... i bardzo się na mnie obraził ...Zjadł z 5 chrupek RC gastro intestinala i ze 3 razy liznął serka bielucha ...dobre i to, byle się tylko utrzymało w brzuszku ...

edit: literówka
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 18, 2011 21:48 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

ojej... :( Pokerku...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Czw sie 18, 2011 22:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku, mnóstwo :ok: :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sie 19, 2011 7:36 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak Pokerek po nocy?
Mam nadzieję, że lepiej :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

[poprzednia][następna]