Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:ZAJĘTE??
Uploaded with ImageShack.us
NO TO MOŻE ZRÓB COŚ Z TYM, TAK...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No jak byś przy tym była ... oprócz wymownego spojrzenia jeszcze pojojczał trochę ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:ZAJĘTE??
NO TO MOŻE ZRÓB COŚ Z TYM, TAK...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vailet pisze:Śliczne wyszły te fotki Ziabolkanie myślałam że on ma niebieskie oczy.Jakoś tego nie było widać.
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Śliczne wyszły te fotki Ziabolkanie myślałam że on ma niebieskie oczy.Jakoś tego nie było widać.
Ma niebieskie ślepka - jest colourpointem, niestety przez chorobę trochę mu wyblakły ...
katarzyna1207 pisze:Ziabuś ma oczopląs, co prawda dużo mniejszy niż na początku i praktycznie tylko w jednym oczku, ale ma i to już chyba nie ustąpi ...Podejrzenia były, że po dożylnym metronidazolu, jak dostawał w ubiegłym roku w tabletkach, to nic się nie działo ...No, ale teraz (tzn. w maju) dostał końską dawkę ...
katarzyna1207 pisze:Ziabolek bardzo źle się czuje ... od wczoraj paskudna biegunka (praktycznie sam strasznie cuchnący śluz), nic dzisiaj nie chciał zjeść ... wczoraj też malutko.Zrobiliśmy wymaz z prostnicy ... na razie dostaje tylko diarsanyl żeby zatrzymać biegunkę ... dostał też w zastrzyku nospę i catosal ... Wyć mi się chce ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: imatotachi, kasiek1510, MruczkiRządzą i 79 gości