Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2011 19:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:ZAJĘTE??
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

NO TO MOŻE ZRÓB COŚ Z TYM, TAK... :|
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No jak byś przy tym była ... oprócz wymownego spojrzenia jeszcze pojojczał trochę ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sie 17, 2011 22:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Śliczne wyszły te fotki Ziabolka :P nie myślałam że on ma niebieskie oczy.Jakoś tego nie było widać.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro sie 17, 2011 23:07 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:Śliczne wyszły te fotki Ziabolka :P nie myślałam że on ma niebieskie oczy.Jakoś tego nie było widać.

Ma niebieskie ślepka - jest colourpointem, niestety przez chorobę trochę mu wyblakły ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 18, 2011 1:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:Śliczne wyszły te fotki Ziabolka :P nie myślałam że on ma niebieskie oczy.Jakoś tego nie było widać.

Ma niebieskie ślepka - jest colourpointem, niestety przez chorobę trochę mu wyblakły ...

Ja myślałam że jest beżowy lub morelowy :mrgreen: a tu colourpoint 8O Bejbi nie równo mruga czasem oczami od czasu leków na lamblie :( ANIPRAZOL (pomyliłam nazwy z Panacurem :oops: )wet twierdzi że to najsilniejszy odrobaczający lek dla kotów.Już jej nigdy nie dam.Jutro sam Fenbendazol w żelu.Mineły dwa tygodnie,a Bejbi nierówno mruga.Pokerek miał takie sensacje polekowe :?: Mała Aisha też to miała choć nie wiem czemu bo nie dostała dużo leków w swoim życiu :(
Obrazek ,

vailet

Post » Czw sie 18, 2011 8:11 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Aniprazol??? Najsilniejszy? :roll: Pierwsze słyszę. Poza tym na Aniprazol robale się uodparniają :roll: Z tego co słyszałam najsilniejszy jest Advocat ale tego bym nie użyła bo słyszałam o kilku zgonach i bym się po prostu bała. Ja używam Profendera.

A Pokerek miał oczopląs z tego co pamiętam ale chyba po przeciwwymiotnych.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 18, 2011 8:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

@Gibutkowa Małemu latały oczka bo miał rozjechany jonogram, wtedy jeszcze chyba nawet nie dostawał przeciwwymiotnych, chociaż ręki sobie uciąć nie dam.

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Czw sie 18, 2011 8:18 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabuś ma oczopląs, co prawda dużo mniejszy niż na początku i praktycznie tylko w jednym oczku, ale ma i to już chyba nie ustąpi ... :( Podejrzenia były, że po dożylnym metronidazolu, jak dostawał w ubiegłym roku w tabletkach, to nic się nie działo ...No, ale teraz (tzn. w maju) dostał końską dawkę ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 18, 2011 11:55 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabuś ma oczopląs, co prawda dużo mniejszy niż na początku i praktycznie tylko w jednym oczku, ale ma i to już chyba nie ustąpi ... :( Podejrzenia były, że po dożylnym metronidazolu, jak dostawał w ubiegłym roku w tabletkach, to nic się nie działo ...No, ale teraz (tzn. w maju) dostał końską dawkę ...

Mi chodziło że najsilniejszy ze składnikiem Fenbendazol.Biedny Ziabolek po Metoclopramidzie też takie rzeczy się dzieją np.mimowolne odruchy :( Na pewno od tego Metronidazolu dostał skoro piszesz że końską dawkę dali.Jednak po tym ANIPRAZOLU Bejbi nierówno mruga,a tego nie miała.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw sie 18, 2011 16:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolek bardzo źle się czuje ... od wczoraj paskudna biegunka (praktycznie sam strasznie cuchnący śluz), nic dzisiaj nie chciał zjeść ... wczoraj też malutko.Zrobiliśmy wymaz z prostnicy ... na razie dostaje tylko diarsanyl żeby zatrzymać biegunkę ... dostał też w zastrzyku nospę i catosal ... Wyć mi się chce ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 18, 2011 16:27 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolku, nie :crying: Tak fajnie się czułeś, rozrabiałeś i rozśmieszałeś pół Polski... Kochany, przytulam z całego serducha i wierzę że będzie już tylko lepiej...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw sie 18, 2011 16:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabolek bardzo źle się czuje ... od wczoraj paskudna biegunka (praktycznie sam strasznie cuchnący śluz), nic dzisiaj nie chciał zjeść ... wczoraj też malutko.Zrobiliśmy wymaz z prostnicy ... na razie dostaje tylko diarsanyl żeby zatrzymać biegunkę ... dostał też w zastrzyku nospę i catosal ... Wyć mi się chce ...

Boże... :( ile on musi znieść.Jak nie wymioty teraz to :( Bejbi też źle,bo nie chce jeść,a dziś fenbendazol 8O i się boję.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw sie 18, 2011 16:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kuuurde co się znów dzieje... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 18, 2011 16:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

biedaczek :(
trzymaj się Pokerku :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw sie 18, 2011 16:48 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za nasze Cudeńko

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Czw sie 18, 2011 17:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Czekam na wynik posiewu...w sobotę już powinno coś być wiadomo ... boję się, że to kolejne zapalenie jelit, tylko nie wiadomo jakie..wirusowe? bakteryjne czy grzybicze... :( nie chcę, żeby leczyć go w ciemno, bo już tyle leków brał ....
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]