Kicia właśnie wraca ze sterylki z Ma_go ,podróżują pociągiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Domek b. w porządku
Byłam osobiście i widziałam. Kicia będzie miała 11 - letniego Czarnego Osamę do towarzystwa który jest tak zadbany, piękny i elegancki, że każdemu Seniorowi tego życzęOraz w dalszej rodzinie kuzynów: rudego Garfielda i szylkrecię z PKDT
Fajny Duży, fajne warunki lokalowe (a w przyszłości jeszcze lepsze bo nowe mieszkanie Dużego już się buduje, osiatkowanie balkonu obowiązkowe, póki co balkonu nie ma więc stresu mniej), książeczkę zdrowia Osamcia (hehe) nawet widziałam. Opiekun, choć młody wiekiem, to z dużym doświadczeniem w temacie Kotów (Kota ma przecież od 11 lat) i wiedzą, regularne wizyty u weta, dobre jedzenie, drapak do sufitu i zgoda na drapanie świeżo zakupionych fajnych mebli
Ponieważ DS będzie musiał zaopiekować się kocim Kuzynostwem przez jakiś czas od ok. 19 sierpnia to zastanowimy się, zależnie od sytuacji u Mani, czy Kicia poczeka tydzień po sterylce i pojedzie, czy też poczeka na powrót Dużego i Czarnego do własnego domu i dopiero wtedy. Decydująca będzie sytuacja u Mani.
Ale jak dla mnie DS bardzo w porządku
Anna Kubica pisze:Jakieś nowe wieści u Laluni?? A synek ?mam nadzieję że zdrowiutki jak rybainnej opcji nie biorę pod uwagę
mania1979 pisze:Anna Kubica pisze:Jakieś nowe wieści u Laluni?? A synek ?mam nadzieję że zdrowiutki jak rybainnej opcji nie biorę pod uwagę
jak ryba to niestety nie...ciągle ma katar,zapchany nosek bez przerwy i krwawienia z noska..ale tragedii nie ma. Jakoś wytrwamy do końca
mania1979 pisze:najprawdopodobniej w przyszłą sobotę Kiciula jedzie do swojego domku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: teesa i 79 gości