A dla Ciebie Agnieszko wielkie podziękowania za danie mu domu i ciepła.
Wierzę,że Kostek zaaklimatyzuje się. I trzymam kciuki za to

Za Imbirka takze oczywiście paluszki trzymamy.Choć ładnemu czasem łatwiej.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Podpytuję (tutaj, bo tu Aleksandra pisała) co u Zuźlikowej?
http://www.facebook.com/event.php?eid=149289195138574
Aleksandra59 pisze:Szalony Kot - dzięki wielkie za Twoje zaangażowanie, ale mam duży problem z ogłaszaniem Zuzi
Zuzia jest śliczna, ale nie jest to kot do przytulania i głaskania. Dziewczynka ma charakterek i należy ją uznać za kota, który może trafić tylko do konesera kociego charakteru
Na razie nie jestem gotowa na ogłaszanie Zuzi
![]()
Zuzia ma u mnie DT i dajemy sobie jakoś razem radę pomimo ran na moich rękachAle mam w lecznicy na Puławskiej Misia, który bardzo DT/DS szuka - to dzikun wyciągnięty ze schronu w Żyrardowie, ten kot bardziej niż Zuzia szuka domku - DT/DS. Jeżeli mogłabyś jakoś zadziałać byłabym wdzięczna
Szalony Kot pisze:Aleksandra59 pisze:Szalony Kot - dzięki wielkie za Twoje zaangażowanie, ale mam duży problem z ogłaszaniem Zuzi
Zuzia jest śliczna, ale nie jest to kot do przytulania i głaskania. Dziewczynka ma charakterek i należy ją uznać za kota, który może trafić tylko do konesera kociego charakteru
Na razie nie jestem gotowa na ogłaszanie Zuzi
![]()
Zuzia ma u mnie DT i dajemy sobie jakoś razem radę pomimo ran na moich rękachAle mam w lecznicy na Puławskiej Misia, który bardzo DT/DS szuka - to dzikun wyciągnięty ze schronu w Żyrardowie, ten kot bardziej niż Zuzia szuka domku - DT/DS. Jeżeli mogłabyś jakoś zadziałać byłabym wdzięczna
Jak uważasz :>
Pisz pw z opisem, zdjęciami ze dwoma i kontaktem do kogoś decyzyjnego. FB mogę zrobić zawsze, ale w dobie kociąt - nie ma co liczyć na zbyt wiele
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, sylwiakociamama, Wix101 i 104 gości