To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 03, 2011 12:26 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, kciuki trzymam mocno
POGŁASKAŁAM Poldka
jak chcesz szczegóły to dzwoń :wink:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pt cze 17, 2011 18:54 Re: To my:) PP Julcia [']

Zaglądamy i pozdrawiamy.

:ok: :ok: :ok: żeby temat zakończył się pozytywnie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt cze 17, 2011 20:43 Re: To my:) PP Julcia [']

I ja się przywitam wieczorkiem Milenko :1luvu:
I jak tam sprawy? Mam nadzieję, że wszystko po Twojej myśli :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro cze 29, 2011 18:33 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko kochana skrobnij choć parę słów!
My tu tęsknimy bardzo za Tobą!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro cze 29, 2011 19:46 Re: To my:) PP Julcia [']

To ja też nieśmiało dołączę do pytania Kasieńki :oops: Co u Ciebie Milenko?
Obrazek

bulba

Post » Nie lip 10, 2011 19:03 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, co u Ciebie? Tęsknimy i martwimy się tą ciszą :( Ja wiem, że bardzo zajęta jesteś, jak zawsze. Może słóweczko chociaż? :)
Obrazek

bulba

Post » Nie lip 10, 2011 19:20 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko-prosimy!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lip 17, 2011 17:54 Re: To my:) PP Julcia [']

Ciekawe co u Mileny i kociastych?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon lip 18, 2011 18:36 Re: To my:) PP Julcia [']

A to juz melduję :lol:
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Milenki-wszystko u kociastych w porządku-zdrowe są-odpukać!!!
A Milenka?-no cóż-ciągle w niedoczasie-praca,koty,załatwianie spraw urzędowych,koty,pomaganie Pani Krysi ,koty,dom,koty i koty,koty ,koty!!!!!
Tak bardzo Jej współczuję tego nagromadzenia sie wielu spraw i trudności w załatwianiu,ale mam nadzieję,że juz za miesiąc Milenka nam napisze,że rusza z własnym interesem!
Oczywiście kciuki bardzo pożądane,by wszystko udało się poazłatwiać i wreszcie móc choć troszkę odpocząć!
Milenko-za sukces!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Milenka pozdrawia Was kochane i cieszy się ,że o Niej nie zapominamy! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lip 18, 2011 20:47 Re: To my:) PP Julcia [']

Kasieńko, serdeczne dzięki za wieści :1luvu: :1luvu: Tak bardzo się martwiłam tą ciszą.
Milenko, trzymam ogromne kciuki za Twoje powodzenie i sukces :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Oby wszystko poukładało się jak najlepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Powodzenia Kochana i czekamy na wieści :D
Obrazek

bulba

Post » Śro lip 20, 2011 12:08 Re: To my:) PP Julcia [']

Dołączam się z kciukami :ok:
Bywa, że sprawy urzędowe to droga przez mękę. Mam nadzieję, że uda się wszystko bez przeszkód podopinać.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro sie 17, 2011 20:41 Re: To my:) PP Julcia [']

Odkurzam watek ,bo Milenka nie znajdzie! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sie 17, 2011 20:44 Re: To my:) PP Julcia [']

kropkaXL pisze:Odkurzam watek ,bo Milenka nie znajdzie! :lol:

:lol: :lol: :lol: :ok:
Milenko, czekamy stęsknione :)
Obrazek

bulba

Post » Śro sie 17, 2011 20:47 Re: To my:) PP Julcia [']

:D - a Totek z utęsknieniem czeka kiedy będzie mógł do Milenki w końcu pojechać :wink: To DT u mnie troszku się kotu chyba znudziło 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro sie 17, 2011 21:11 Re: To my:) PP Julcia [']

Napisałam posta długaśnego i co zrobiłam? skasowałam go :? wyszłam z wprawy :lol:

Dziewczyny Kochane witajcie przede wszystkim :D :1luvu: dziękuję Wam za obecność i wsparcie, mimo naszych wagarów :wink:
Na usprawiedliwienie mam tylko diwe rzeczy: praca i urzędy :twisted: no bo, juz oficjalnie, otwieram sklep zoologiczny :D czekam jeszcze tylko na decyzje z urzędu pracy w sprawie dotacji, lokal mam, milion papierków dostarczyłam, badania psychologiczne nawet przeszłam :lol: a pracy mam mnóstwo, biore dosłownie kazdą godzine, bo czynsz musze płacić, a przepisy są takie, ze lokal trzeba miec wynajęty przed przystąpieniem do programu dotacji- to jest dla mnie ciekawostka jedyny plus tego zuepłnego pogrązenia w czarnej dziurze obowiązków to fakt, ze schudłam 15 kg, nawet nie wiem kiedy, to jedno mi się podoba :lol:

Ale wszystko zaczyna się powoli normować, nie będę miała na razie pewnie wiecej czasu, ale wszystko się "porządkuje", wiec postaram się wreszcie w tym tygodniu o znośnej porze zadzwonić do Olci i Basi, zeby zebrać nalezny w 100% "opr", wiem, ze mnie to nie minie i przyznaje bez bicia, ze powinien być ostry :wink: :lol: zniosę wszystko :oops:

Dziewczyny Kochane załozę zaraz watek z prośbą o rady, trafił dziś do nas 8 tyg. kociak ze wsi z zaburzeniami neurologicznymi, bladego pojęcia nie mam z czym to sie je!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

[poprzednia][następna]