Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Czy Ci ludzie maja gospodarstwo czy to takie siedlisko?
Z fotek wynika, że jest tam rzeczywiście bardzo pieknie
ewung pisze:Cudne te gęsiKto by pomyślał że to takie towarzyskie stworzenia. Świetnie je sfotografowałaś - człowiek daje się zauroczyć tym ptaszydłom
amyszka pisze:Ja jeszcze z dzieciństwa mam przed nimi strachaU babci na wsi często mnie goniło całe stado takich syczących ...buty nieraz pogubiłam ...
JoasiaS pisze:............Balbina od samego początku była zafascynowana kolorem moich paznokci u nóg.
Co jakiś czas podchodziła blisko i przyglądała im się z uwagą i prawdziwie babską zazdrością![]()
Rozważaliśmy sprawienie jej czerwonych korali z jarzębiny, by w końcu poczuła się prawdziwą kobietą.
..............
Avian pisze:Krótki wyjazd w takie miejsce jest lepszy niż tydzień nad zatłoczonym morzem![]()
Ja w każdym razie w takich warunkach lepiej wypoczywam
mahob pisze:JoasiaS pisze:............Balbina od samego początku była zafascynowana kolorem moich paznokci u nóg.
Co jakiś czas podchodziła blisko i przyglądała im się z uwagą i prawdziwie babską zazdrością![]()
Rozważaliśmy sprawienie jej czerwonych korali z jarzębiny, by w końcu poczuła się prawdziwą kobietą.
..............
Ale to mnie powalilo![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości