Malutka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Wetka (Boroniowa) mówi, że Rodzynek ma wciąż powiększone węzły chłonne, mimo leczenia i zniknięcia objawów choroby a nawet zaordynowania potrójnego Zylexisu
Sugeruje, by - jeśli na kontrolnej wizycie 23 sierpnia będą nadal powiększone - zrobić test na Felv/FIV![]()
![]()
("Dla dobra pani rezydentów")
_namida_ pisze:Annazoo pisze:Wetka (Boroniowa) mówi, że Rodzynek ma wciąż powiększone węzły chłonne, mimo leczenia i zniknięcia objawów choroby a nawet zaordynowania potrójnego Zylexisu
Sugeruje, by - jeśli na kontrolnej wizycie 23 sierpnia będą nadal powiększone - zrobić test na Felv/FIV![]()
![]()
Właśnie się nad tym intensywnie zastanawiam od jakiegoś czasu... Tzn. nad ryzykiem zarażania fiv/felv w domach tymczasowych, ja jak dotąd w ogóle tego nie uwzględniałam
Współczuję z powodu Jadzi..
Yenika pisze:Kto ma jutro rano dyżur na kociarni?
vanja pisze:Na razie mam zakaz chodzenia na dyzury do odwolania. Lekarka potwierdzila. Muzealniaki na razie sie trzymaja, ale nic nie jest pewne co bedzie dalej. Dostaly baterie lekow do podawana od jutra poniewaz Pilecka juz dzisiaj im wszystko zaaplikowala. Jutro jade do kontroli z moimi starachowickimi i wezmiemy kalego do kontroli i Burke. Zakaz dyzurow do odwolania mam odgornie od Roberta. Tak ze bardzo prosze o zastepstwo na moje dyzury, bede wdzieczna. Muzealniaki jada w piatek do kontroli, mam nadzieje, ze dozyja.
Muzealniaki oprocz glistnicy maja jakis wirus.
_namida_ pisze:Annazoo pisze:Wetka (Boroniowa) mówi, że Rodzynek ma wciąż powiększone węzły chłonne, mimo leczenia i zniknięcia objawów choroby a nawet zaordynowania potrójnego Zylexisu
![]()
Właśnie się nad tym intensywnie zastanawiam od jakiegoś czasu... Tzn. nad ryzykiem zarażania fiv/felv w domach tymczasowych, ja jak dotąd w ogóle tego nie uwzględniałam
Zlloty pisze:_namida_ pisze:Annazoo pisze:Wetka (Boroniowa) mówi, że Rodzynek ma wciąż powiększone węzły chłonne, mimo leczenia i zniknięcia objawów choroby a nawet zaordynowania potrójnego Zylexisu
![]()
To było pierwsze, co zrobiłem, gdy zagościła u mnie mamuśka z młodym. Kosztowne (70 zł), ale nie ma co ryzykować.
Wczoraj maluch pojechał na zabieg w związku ze złamaną łapą. Lekarz obejrzał zdjęcie i uznał, że powinno samo się zrosnąć. (nadłamany jest kawałek kości przy stawie barkowym) Zatem maluch z powrotem w domu i dalej bryka, kulejąc, z rodzeństwem. Dzisiaj drugie odrobaczanie całej rodziny + mojego triumwiratu.
Annazoo pisze:Zlloty pisze:_namida_ pisze:Annazoo pisze:Wetka (Boroniowa) mówi, że Rodzynek ma wciąż powiększone węzły chłonne, mimo leczenia i zniknięcia objawów choroby a nawet zaordynowania potrójnego Zylexisu
![]()
To było pierwsze, co zrobiłem, gdy zagościła u mnie mamuśka z młodym. Kosztowne (70 zł), ale nie ma co ryzykować.
Wczoraj maluch pojechał na zabieg w związku ze złamaną łapą. Lekarz obejrzał zdjęcie i uznał, że powinno samo się zrosnąć. (nadłamany jest kawałek kości przy stawie barkowym) Zatem maluch z powrotem w domu i dalej bryka, kulejąc, z rodzeństwem. Dzisiaj drugie odrobaczanie całej rodziny + mojego triumwiratu.
Podobno nie zawsze wynik negatywny oznacza brak choroby... Zawsze jest to loteria. Nie wiem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, squid i 100 gości