DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 22:07 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Moja też - byłam, widziałam, weta poznałam i z nim rozmawiałam.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sie 16, 2011 22:14 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Widziałaś tylko wyposażenie, czy też dokumenty stwierdzające, że to pomieszczenie jest zarejestrowanym zakładem leczniczym dla zwierząt "w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti"?
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 16, 2011 22:19 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Krzysiekbolo pisze:Widziałaś tylko wyposażenie, czy też dokumenty stwierdzające, że to pomieszczenie jest zarejestrowanym zakładem leczniczym dla zwierząt "w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti"?

napisałam Ci już kiedyś, że na tak postawione pytania odpowiada tylko smarti. I z tego co napisała, udzielila już odpowiedzi a i nie rozumiem dlaczego uwazasz że ona musi odpowiadać i przedstawiać dokumenty w wątku na tym forum?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sie 16, 2011 22:25 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Ja tylko dodam, że takiego weta chciałabym mieć w moim sąsiedztwie. Niestety mam trochę daleko na "codzienne" wizyty, ale z czymś poważniejszym pojadę właśnie do niego.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto sie 16, 2011 22:31 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Marzenia11 pisze:
Krzysiekbolo pisze:Widziałaś tylko wyposażenie, czy też dokumenty stwierdzające, że to pomieszczenie jest zarejestrowanym zakładem leczniczym dla zwierząt "w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti"?

napisałam Ci już kiedyś, że na tak postawione pytania odpowiada tylko smarti.

Na pytania, co Bianka 4 widziała, odpowiada Smarti? 8O 8O 8O

Marzenia11 pisze: I z tego co napisała, udzielila już odpowiedzi a i nie rozumiem dlaczego uwazasz że ona musi odpowiadać i przedstawiać dokumenty w wątku na tym forum?

Ależ ja nic nie chcę od Smarti. Napisała przecież wcześniej, że do wiedzy w jakiej warunkach przeprowadzane są zabiegi kotów w jej DT forumowiczów nie dopuści.

smarti pisze:Marzeniu-słowa Casicy o "pokątnym wykonywaniem zabiegów" świadczą wyłącznie o Jej niewiedzy co do czasu i miejsca.
i nic na to nie poradzimy a i do tej wiedzy Jej nie dopuścimy.
Ostatnio edytowano Wto sie 16, 2011 22:34 przez Krzysiekbolo, łącznie edytowano 1 raz
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 16, 2011 22:33 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Nadal nie otrzymałam wyjaśnień, o które uprzejmie poprosiłam..

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sie 16, 2011 22:35 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

8O

A myślałam, że nic mnie już nie zdziwi na tym wątku.
I ten - jak zwykle - histeryczny atak na zwykłe pytania.
Jesteście na publicznym forum - chcąc nie chcąc jesteście wystawione na różne pytania. I akurat legalność zabiegów nie jest pytaniem z dziedziny prywatności osoby prowadzącej DT. Zgadzam się z wątpliwościami Krzysiekbolo i nadal przecieram 8O ze zdumienia.
Tylko fochy mnie nie już dziwią. Są jak brzęczenie muchy - widać niezbędne w tym towarzystwie. :roll:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto sie 16, 2011 22:37 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

joshua_ada pisze:8O

poczytaj joshua_ada znaczenie tego słowa, bardzo Cię proszę....

Marzenia11

Post » Wto sie 16, 2011 22:38 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Krzysiekbolo - ja nie widziałam dokumentow, ale nie mam potrzeby kontroli smarti.

Marzenia11

Post » Wto sie 16, 2011 22:38 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Może Casica nie jest na forum.
Ja natomiast nie uzyskałem wyjaśnień od Ciebie, vega013, o które Cie grzecznie proszę.

Krzysiekbolo pisze:
vega013 pisze:(...)dobrze wyposażony, czysty gabinet, w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti (...)

Vega013
Czy to Twoja wiedza, czy przekonanie?
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 16, 2011 22:39 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Jesteście na publicznym forum - chcąc nie chcąc jesteście wystawione na różne pytania. I akurat legalność zabiegów nie jest pytaniem z dziedziny prywatności osoby prowadzącej DT. Zgadzam się z wątpliwościami Krzysiekbolo i nadal przecieram 8O ze zdumienia.
Tylko fochy mnie nie już dziwią. Są jak brzęczenie muchy - widać niezbędne w tym towarzystwie. :roll:

Nie wierzę - sugerujesz nielegalne zabiegi?

Wiesz, bardzo bym chciała mieć gabinet i weta na miejscu, w moim domu. To by była świetna sprawa, przede wszystkim dla kociarstwa. Pomyśl, gdybyś miała możliwości, nie stworzyłabyś swoim kotom takich warunków?

vega013

Post » Wto sie 16, 2011 22:42 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Krzysiekbolo pisze:Może Casica nie jest na forum.
Ja natomiast nie uzyskałem wyjaśnień od Ciebie, vega013, o które Cie grzecznie proszę.

Krzysiekbolo pisze:
vega013 pisze:(...)dobrze wyposażony, czysty gabinet, w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti (...)

Vega013

Krzysiu, przepraszam Cię, ale chyba zbyt daleko się posuwasz w swoich insynuacjach. To pytanie wyraźnie o tym świadczy.

vega013

Post » Wto sie 16, 2011 22:44 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

vega013 pisze:

Wiesz, bardzo bym chciała mieć gabinet i weta na miejscu, w moim domu. To by była świetna sprawa, przede wszystkim dla kociarstwa. Pomyśl, gdybyś miała możliwości, nie stworzyłabyś swoim kotom takich warunków?

W którym miejscu sugeruję? Proszę o wskazanie tego miejsca.

No właśnie daltego nijak na tym wątku nie da się rzeczowo rozmawiać. :roll:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto sie 16, 2011 22:46 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

vega013 pisze:
Krzysiekbolo pisze:Może Casica nie jest na forum.

Krzysiekbolo pisze:

Vega013

Krzysiu, przepraszam Cię, ale chyba zbyt daleko się posuwasz w swoich insynuacjach. To pytanie wyraźnie o tym świadczy.

To nie jest, Vega013, odpowiedź na moje pytanie. Rozumiem, że się uchylasz. Masz oczywiście do tego prawo.
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 16, 2011 22:48 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

vega013 pisze:

Jedyni, którzy to sugerują to smarti et consortes, czy Wy naprawdę nie widzicie tego co wynika z tych wpisów? 8O

Najpierw smarti et consortes (od dzisiaj S&C) wypisują infantylne brednie, a następnie dziwią się wielkim zdziwieniem i obrażają na innych.

A tutaj dowód
Marzenia11 pisze:casica - odpowiedz mi na pytanie: dlaczego taka opinię jak Twoja mają tylko i wyłącznie osoby ktore nie znają osobiście smarti i nie były w jej dt?

A może dlatego, że piszecie tak jak piszecie? Zastanowiłaś się kiedyś nad tym? Skąd te wszystkie watpliwości? Skąd to sie bierze?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

[poprzednia][następna]