Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Krzysiekbolo pisze:Widziałaś tylko wyposażenie, czy też dokumenty stwierdzające, że to pomieszczenie jest zarejestrowanym zakładem leczniczym dla zwierząt "w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti"?
Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo pisze:Widziałaś tylko wyposażenie, czy też dokumenty stwierdzające, że to pomieszczenie jest zarejestrowanym zakładem leczniczym dla zwierząt "w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti"?
napisałam Ci już kiedyś, że na tak postawione pytania odpowiada tylko smarti.
Marzenia11 pisze: I z tego co napisała, udzielila już odpowiedzi a i nie rozumiem dlaczego uwazasz że ona musi odpowiadać i przedstawiać dokumenty w wątku na tym forum?
smarti pisze:Marzeniu-słowa Casicy o "pokątnym wykonywaniem zabiegów" świadczą wyłącznie o Jej niewiedzy co do czasu i miejsca.
i nic na to nie poradzimy a i do tej wiedzy Jej nie dopuścimy.
joshua_ada pisze:8O
A myślałam, że nic mnie już nie zdziwi na tym wątku.
I ten - jak zwykle - histeryczny atak na zwykłe pytania.
Krzysiekbolo pisze:vega013 pisze:(...)dobrze wyposażony, czysty gabinet, w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti (...)
Vega013
Czy to Twoja wiedza, czy przekonanie?
joshua_ada pisze:8O
Jesteście na publicznym forum - chcąc nie chcąc jesteście wystawione na różne pytania. I akurat legalność zabiegów nie jest pytaniem z dziedziny prywatności osoby prowadzącej DT. Zgadzam się z wątpliwościami Krzysiekbolo i nadal przecieramze zdumienia.
Tylko fochy mnie nie już dziwią. Są jak brzęczenie muchy - widać niezbędne w tym towarzystwie.
Krzysiekbolo pisze:Może Casica nie jest na forum.
Ja natomiast nie uzyskałem wyjaśnień od Ciebie, vega013, o które Cie grzecznie proszę.Krzysiekbolo pisze:vega013 pisze:(...)dobrze wyposażony, czysty gabinet, w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti (...)
Vega013
vega013 pisze:joshua_ada pisze:8O
Jesteście na publicznym forum - chcąc nie chcąc jesteście wystawione na różne pytania. I akurat legalność zabiegów nie jest pytaniem z dziedziny prywatności osoby prowadzącej DT. Zgadzam się z wątpliwościami Krzysiekbolo i nadal przecieramze zdumienia.
Tylko fochy mnie nie już dziwią. Są jak brzęczenie muchy - widać niezbędne w tym towarzystwie.
Nie wierzę - sugerujesz nielegalne zabiegi?
Wiesz, bardzo bym chciała mieć gabinet i weta na miejscu, w moim domu. To by była świetna sprawa, przede wszystkim dla kociarstwa. Pomyśl, gdybyś miała możliwości, nie stworzyłabyś swoim kotom takich warunków?
vega013 pisze:Krzysiekbolo pisze:Może Casica nie jest na forum.
Ja natomiast nie uzyskałem wyjaśnień od Ciebie, vega013, o które Cie grzecznie proszę.Krzysiekbolo pisze:vega013 pisze:(...)dobrze wyposażony, czysty gabinet, w którym przyjmuje lekarz mający prawo do wykonywania zawodu w domu smarti (...)
Vega013
Krzysiu, przepraszam Cię, ale chyba zbyt daleko się posuwasz w swoich insynuacjach. To pytanie wyraźnie o tym świadczy.
vega013 pisze:joshua_ada pisze:8O
Nie wierzę - sugerujesz nielegalne zabiegi?
Marzenia11 pisze:casica - odpowiedz mi na pytanie: dlaczego taka opinię jak Twoja mają tylko i wyłącznie osoby ktore nie znają osobiście smarti i nie były w jej dt?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, szalucpol1970 i 81 gości