Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Kamari, pogadam z TŻem co on na wycieczkę Wawa - Siedlce (Kasia spoko luz, mamy małe auteczko na gaz) ale na tą chwilę obiecać nie mogę bo on dziwnie pracuje. Nie ukrywam też, że u mnie łazienka w okupacji przez tymczaskę Basię (tzn. w czwartek wraca ze sterylki), w związku z czym nie bardzo mam jak gościć Henia długo.
Agata gdzie jesteś? Jak się tu pojawisz, to skontaktuj się proszę z tą osobą od transportu i zapytaj, czy: może odebrać i przenocować Henia w piątek, czy może dowieźć go w Wawie choćby w luźno pojęte okolice Pragi Pd. w sobotę, oraz czy ktoś chętny na podróż Wawa - Siedlce.
Ok?
najszczesliwsza pisze:Z tym 20 to lipa, się dogadałam i wiem, 20 to transport jest ale z Wawy do Łodzi![]()
I jakby co to na Okęcie, tego 27 sierpnia, kiedy wiemy, że jest za późno...
najszczesliwsza pisze:arczi3 pisze:jeśli mi się uda to mogę 20 spróbować go zabrać
tylko musi mieć transporter
ja mam trasę 20 ŁÓDŹ WAWA ŁÓDŹ
i tak samo 27
tylko że 20 wiozę ludzisków do wawy
a 27 ich przywożę
nie chciełm brać zwierząt jak będę ich wiózł
ale jeśli jest taka sytuacja to mogę wziąć
tylko 20 jadę około 5 rano a 27 około 8
Zaraz przekażę jednostkom namiejscowym dowodzącym
jokototo pisze:jeżeli znajdzie się ktoś kto zapłaci za bilet dla kota i znajdzie mi możliwie najszybsze połączenie z Cz-wy przez Łodź do Siedlec z minimalną ilością przesiadek to go mogę w piątek zawieźć. Może ktoś wie ile mniej więcej kosztował by bilet?
Tylko to jednak kilka godzin w pociągu, nie wiem czy on może tak długo podróżować...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 31 gości