Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 19:32 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Jeśli Henio miałby jechać w sobotę - z lecznicy trzeba go zabrać w piątek przed 19-tą.
A w sobotę dowieźć na wskazane miejsce o określonej godzinie.

Dziewczyny - napiszcie może - gdzie trzeba dowieźć Henia w sobotę i na którą godzinę

Musimy chyba szukać transportu z lecznicy z opcją przenocowania Henia u kogoś w domu.

Mnie będzie trudno, bo też może mnie nie być niestety...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto sie 16, 2011 19:34 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Bardzo mi przykro, ale w tym nie jestem w stanie pomóc :cry: Po prostu się nie wyrobię, a w piatek wyjeżdżam. Gdyby trzeba było dołożyć się do benzyny, oczywiście jestem w gotowości.
Wygłaskałam dzisiaj Heńka :1luvu:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto sie 16, 2011 20:12 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Kamari, pogadam z TŻem co on na wycieczkę Wawa - Siedlce (Kasia spoko luz, mamy małe auteczko na gaz :mrgreen: ) ale na tą chwilę obiecać nie mogę bo on dziwnie pracuje. Nie ukrywam też, że u mnie łazienka w okupacji przez tymczaskę Basię (tzn. w czwartek wraca ze sterylki), w związku z czym nie bardzo mam jak gościć Henia długo.

Agata gdzie jesteś? Jak się tu pojawisz, to skontaktuj się proszę z tą osobą od transportu i zapytaj, czy: może odebrać i przenocować Henia w piątek, czy może dowieźć go w Wawie choćby w luźno pojęte okolice Pragi Pd. w sobotę, oraz czy ktoś chętny na podróż Wawa - Siedlce.
Ok?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto sie 16, 2011 20:21 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Właśnie romawiałam z Casicą, mam całe strony notatek, jutro będę to rozgryzać :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto sie 16, 2011 20:22 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Carmen201 pisze:Kamari, pogadam z TŻem co on na wycieczkę Wawa - Siedlce (Kasia spoko luz, mamy małe auteczko na gaz :mrgreen: ) ale na tą chwilę obiecać nie mogę bo on dziwnie pracuje. Nie ukrywam też, że u mnie łazienka w okupacji przez tymczaskę Basię (tzn. w czwartek wraca ze sterylki), w związku z czym nie bardzo mam jak gościć Henia długo.

Agata gdzie jesteś? Jak się tu pojawisz, to skontaktuj się proszę z tą osobą od transportu i zapytaj, czy: może odebrać i przenocować Henia w piątek, czy może dowieźć go w Wawie choćby w luźno pojęte okolice Pragi Pd. w sobotę, oraz czy ktoś chętny na podróż Wawa - Siedlce.
Ok?

Jestem dziewnie spokojna, że wszystko uda się zgrać :mrgreen: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 16, 2011 20:24 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Dobra Mario, to ja czekam na jakieś info o której mam wstać żeby Heńka wyjeżdżającego o 5 rano z Łodzi odebrać. Potrzebuję też wiedzy w temacie leków bo nie ukrywam, że ja nie ćwiczę robienia kroplówki co 2 dzień, więc wiecie.. (dajcie szansę się przygotować, choćby psychicznie :)

Carmen201

Post » Wto sie 16, 2011 20:32 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Z tym 20 to lipa, się dogadałam i wiem, 20 to transport jest ale z Wawy do Łodzi :crying:

I jakby co to na Okęcie, tego 27 sierpnia, kiedy wiemy, że jest za późno...
najszczesliwsza

Post » Wto sie 16, 2011 20:37 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

najszczesliwsza pisze:Z tym 20 to lipa, się dogadałam i wiem, 20 to transport jest ale z Wawy do Łodzi :crying:

I jakby co to na Okęcie, tego 27 sierpnia, kiedy wiemy, że jest za późno...

Spróbuję to jutro zrozumieć, dzisiaj myślenie mi się wyłącza :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 16, 2011 20:43 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

najszczesliwsza pisze:
arczi3 pisze:jeśli mi się uda to mogę 20 spróbować go zabrać

tylko musi mieć transporter

ja mam trasę 20 ŁÓDŹ WAWA ŁÓDŹ

i tak samo 27

tylko że 20 wiozę ludzisków do wawy
a 27 ich przywożę

nie chciełm brać zwierząt jak będę ich wiózł

ale jeśli jest taka sytuacja to mogę wziąć

tylko 20 jadę około 5 rano a 27 około 8

Zaraz przekażę jednostkom namiejscowym dowodzącym

To jest nieaktualne?
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto sie 16, 2011 21:28 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Czy to chodzi o to, że arczi3 w sobotę będzie wiózł ludzi do W-wy i nie chce wtedy brać Henia - bo będą jechali ludzie?
Bo jakoś faktycznie to trochę pogmatwane...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto sie 16, 2011 21:39 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Ja też nic nie rozumiem ale podtrzymuję gotowość goszczenia Henryka.
Oraz ewentualny transport do Siedlec po rozpracowaniu grafiku dyżurów TŻa.

Carmen201

Post » Śro sie 17, 2011 14:17 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

jeżeli znajdzie się ktoś kto zapłaci za bilet dla kota i znajdzie mi możliwie najszybsze połączenie z Cz-wy przez Łodź do Siedlec z minimalną ilością przesiadek to go mogę w piątek zawieźć. Może ktoś wie ile mniej więcej kosztował by bilet?
Tylko to jednak kilka godzin w pociągu, nie wiem czy on może tak długo podróżować...
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro sie 17, 2011 14:22 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

jokototo pisze:jeżeli znajdzie się ktoś kto zapłaci za bilet dla kota i znajdzie mi możliwie najszybsze połączenie z Cz-wy przez Łodź do Siedlec z minimalną ilością przesiadek to go mogę w piątek zawieźć. Może ktoś wie ile mniej więcej kosztował by bilet?
Tylko to jednak kilka godzin w pociągu, nie wiem czy on może tak długo podróżować...

67,00zł, 2 przesiadki, 7 godzin jazdy :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 17, 2011 14:26 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

to chyba za długo , a te 7 godzin to z Łodzi do Siedlec? bo jak z cz-wy to część trzeba odjąć
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro sie 17, 2011 14:29 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Jeżeli dobrze pamiętam, to z Łodzi do Warszawy pociąg jedzie ze 2,5 godziny,. Z Wa-wy do Siedlec to 1,5 godziny.
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]