Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sloper pisze:Ok. Bazarek zrobiony.
viewtopic.php?f=20&t=131796
Jak zwykle proszę o rady co można zmienić aby efektywniej sprzedać
Ostatnio się przydały
Kociara82 pisze:mam prosbe. Jak bedziecie karmic, przygladajcie sie, czy nie przychodzi tam srebrnoszary pregowany kotek, wyglada na mlodego, nieduzy, chudzina ale miziak straszny. Dzis paletal sie kolo przedszkola na ul.Batorego (to po drodze do fontanny). Kupilam mu 2 saszetki whiskasa, wcinal az milo patrzec. Nie wiem, czy ma dom i jest wychodzacy, pytalam ludzi, ale jedni twierdza, ze to z bloku na przeciw przedszkola z parteru (starsze panie widzialy podobno jak wskakuje na okno), inni twierdza, ze bezdomny... Czuc kregoslup przy mizaniu i to bardzo. Futerko ma miekkie i puszyste, karmicielka go zna. U nasady to futerko jest bielusienkie. Nie udalo mi sie podejrzec czy to kocur czy kotka. Jesli nie bedziecie go widywaly przy "stolowce", sprawdzajcie teren wzdluz batorego az do fontanny. Moze bedzie trzeba go dokarmiac w innym miejscu, nie wiem, czy to nowy kot, widzialam go pierwszy raz, nie mial obrozy. Jest ufny, na kici kici przybiega z ogonkiem w gorzeUmaszczenie poprostu obledne
Podesle mmsa do kaji555 z fotka cud kota.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 112 gości